Amd tarafında ddr3 işlemci önerisi

Reaksiyon skoru
115
Merhaba, iyi forumlar.

Birkaç gün önce işlemcim emekliye ayrıldı, yeni işlemci almak durumundayım ama ani gelişen bir durum olduğu için ayırabilecek pek param yok.

Biraz ütopik bir istek gibi gelebilir ama bana AMD tarafında ddr3 olan ve RX580 8GB destekleme ihtimali olan bir işlemci önerebilir misiniz. Eski işlemcim AM3+'dı, 8GB ram ve Asrock N68C-GS FX anakart ile kullanıyordum. Bunlarla uyumlu olmasına dikkat ederek öneride bulunursanız sevinirim.

Bütçem 500-1000 TL civarı

Merhaba, iyi forumlar.

Birkaç gün önce işlemcim emekliye ayrıldı, yeni işlemci almak durumundayım ama ani gelişen bir durum olduğu için ayırabilecek pek param yok.

Biraz ütopik bir istek gibi gelebilir ama bana AMD tarafında ddr3 olan ve RX580 8GB destekleme ihtimali olan bir işlemci önerebilir misiniz. Eski işlemcim AM3+'dı, 8GB ram ve Asrock N68C-GS FX anakart ile kullanıyordum. Bunlarla uyumlu olmasına dikkat ederek öneride bulunursanız sevinirim.

Bütçem 500-1000 TL civarı
o anakarta en iyi fx8300 takabilirsin onu da 4.2 ghz overclock ile kullanırsan besleyebilir diye düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben de fx 8300-8350-veya 8370 alcağım ama fiyatları gereksiz pahalı 500 lira edecek bir işlemci olduğunu düşünmüyorum

Geri