- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,603
Muhtemelen "ne" oynanır kısmı olmaz. Çoğunun boost frekansı yerlerdeThreadripper Pro 7995Wx ile ne oyun oynanır be takıcaksın 4090 bide
Muhtemelen "ne" oynanır kısmı olmaz. Çoğunun boost frekansı yerlerdeThreadripper Pro 7995Wx ile ne oyun oynanır be takıcaksın 4090 bide
Çünkü bu islemci is için üretilen bir islemci çok basit bir mantığı var. Normal 7900 Maybach ise bu islemci kepçe dozer veya maden kamyonu ya da kaya delici. Veya 150 metrekare evin kirası 25 bin ise 50 metrekare dükkan kirası 35 bin lira gibi düsün. Yani threadripper %99 ihtimalle is için kullanılacak para getirecek onun için dayanıklı sağlam ve güçlü olması lazım gibi gibiamd ryzen threadripper işlemcisinin diğer işlemcilerden farkı nedir? ryzen 9 7950x3d 30k bu threadripper 60k dan basliyo. Ne farkları var?
Alıntıyı görüntüle
Bu tarz bir şey mesela.
Bi şekil halledilir oMuhtemelen "ne" oynanır kısmı olmaz. Çoğunun boost frekansı yerlerde![]()
Renge düştüm![]()
benimkide bunu gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bi şekil halledilir ozaten 370k sadece işlemciye vereceğim kadar 2-3 tane 4090 sistem dizilir
ben daha çok silver yada mat siyah falan istiyorum metalik siyahı sevmiyorum nedenseRenge düştüm![]()