Neler Yeni

AMD ve Intel'i İstediğin Gibi Eleştir! (Saygı Çerçevesini Koruyarak)

Tercih Ettiğin İşlemci Markası Nedir?

• INTEL

• AMD

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Mertutal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mert Tutal
beni, amd nin daha uzun soket destegi saglamasi, oc destegini her model anakartta ve islemcide sunmasi ya da cok iyi coklu cekirdek performansi cezbetmiyor acikcasi. teknik bilgime guvensem de casual bir kullaniciyim ve sonuc odakli bakiyorum ne oc yapiyorum ne upgrade. pc ne zaman ölür o zaman atarim kenara kafasindayim. bu durumda ise tek bir kriter geçerli oluyor: cebimden ne kadar cikmis, buna karsilik bana ne sunulmus. bu yuzden amd cpu ve gpu kullaniyorum

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Intel duy sesimi!
İlerde oyunlar çoklu çekirdeğe geçtiklerinde 9. Nesil ve önce çıkan işlemcilerin batacak ve çökecekler.

AMD Her türlü daha iyi.

ADAEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Adem
Alıntıyı görüntüle
7nm litografi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

AMD'nin teknoloji olarak eksiği filan bu videolarda.

o değilde millet isminde RTX yazdığı için RTX 20 serisinin RX serisinden tek farkının ışın izleme olduğunu sanıyor. :D
yohhamua ciddimisin sen?

mesela=?

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,419
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
yohhamua ciddimisin sen?

mesela=?
Daha stabil driver.
Daha iyi sıcaklık.
RTX MODE.
DLSS 2.0.
NVENC sayesinde daha iyi yayın ve render.
Nvidia tabanlı oyunlar hem daha fazla hem daha popüler.

ADAEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Adem
Daha stabil driver.
Daha iyi sıcaklık.
RTX MODE.
DLSS 2.0.
NVENC sayesinde daha iyi yayın ve render.
Nvidia tabanlı oyunlar hem daha fazla hem daha popüler.
bak bunları unutmuştum
amd hem işlemcide hemde ekran kartında yanıyor bildiğin ama bazı modelleri iyidir sapphire PULSE nitro+ gibi
eskilerdede aynıydı
yaktığım çok ekran kartı oldu :D
nvidia tabana falan ben pek aldırış etmiyorum ya amd tabanlı olmasına rağmen nvidiada iyi çalışan nvidia olmasına rağmende amdde fark atan oyunlar var çok değişik bir muhabbet o dönemdeki ekran kartına falana filana göre baz alınıp daha iyi performans vermeye çalışıyorlar gibi geliyor bana sonra o firma yeni ekran kartı çıkarıp o eksiği kapatıyor sanırım aradaki fark buna göre belirleniyor
döneminin WITCHER 3 ü gibi

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,419
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
bak bunları unutmuştum
AMD hem işlemcide hemde ekran kartında yanıyor bildiğin ama bazı modelleri iyidir sapphire PULSE nitro+ gibi
eskilerdede aynıydı
Nvidia tabana falan ben pek aldırış etmiyorum ya AMD tabanlı olmasına rağmen nvidiada iyi çalışan Nvidia olmasına rağmende amdde fark atan oyunlar var çok değişik bir muhabbet o dönemdeki ekran kartına falana filana göre baz alınıp daha iyi performans vermeye çalışıyorlar gibi geliyor bana sonra o firma yeni ekran kartı çıkarıp o eksiği kapatıyor sanırım aradaki fark buna göre belirleniyor
İşlemciler iyi yanmak bir yana İntel'den bile az ısınıyor.

isimsizüye

80+ Gold
İntel sistemde render yaparken yavaşdı photosop girdim zaman donma oluyordu en sonunda sattım ryzene geçtim herşeyimi düzgün yapabiliyorum artık

tayfun601

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Tayfun DALOĞLU
Hayir yani baba mantiksiz inteli sevmek adamlar her seride soket degistiriyor tamam eskiden amd isiniyordu sikintiydi ama adamlar simdi volkanik patlama gibi bir ciktilar yola gidiyorlar 6 nm islemci uretmek nedir yahu 😂😂😂 amd tarafinda pek diyecegim bise yok rayzen ile cok degistirdi piyasayi ve keske dolarda dusuk olsa en ucuz fp islemcileri olurlardi intel biraz tuzluyla kaciyor bazen 😀

ice3h

80+ Bronze
Intel insanların cebini düşünen bir marka değil. Sürekli işlemci soketini değiştirip masrafa sokuyor. Bu konuda AMD çok iyi.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
bak bunları unutmuştum
AMD hem işlemcide hemde ekran kartında yanıyor bildiğin ama bazı modelleri iyidir sapphire PULSE nitro+ gibi
eskilerdede aynıydı
Nvidia tabana falan ben pek aldırış etmiyorum ya AMD tabanlı olmasına rağmen nvidiada iyi çalışan Nvidia olmasına rağmende amdde fark atan oyunlar var çok değişik bir muhabbet o dönemdeki ekran kartına falana filana göre baz alınıp daha iyi performans vermeye çalışıyorlar gibi geliyor bana sonra o firma yeni ekran kartı çıkarıp o eksiği kapatıyor sanırım aradaki fark buna göre belirleniyor
nvıdıa tabanlı dediği şu.

GTA da nvıdıa tabanlı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,919
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan