amd vs nvdia hangisini seçersiniz.

NOMADRANTAN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,404
Hangisini seçersiniz bu arada bişey sorucağım bu ekran akrtlarını neden amd felan uretmıyoda asrocktur palit veya daha başkaları uretıyo vde işlemci de amd uretiyo ama o durumu anlamadım ben.

Nvidia veya AMD sadece içindeki CPU'yu üretir. Asus, MSI gibi markalar ise kendilerine göre ekran kartlarını modifiye edip satar. Mesela daha iyi soğutma, daha iyi görsellik falan eklerler.

IMG_20220411_230635.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuya gelecek olursak bütçeye bağlı bence.

Nvidia😍

Hangisini seçersiniz bu arada bişey sorucağım bu ekran akrtlarını neden amd felan uretmıyoda asrocktur palit veya daha başkaları uretıyo vde işlemci de amd uretiyo ama o durumu anlamadım ben.
Nvidia çünkü amd den daha teknolojik geliyor bana yeni teknolojilere daha çok önem veriyorlar.

nvidia ve amd sadece çipleri ve mimariyi üretiyor bunu markalara veriyor ve markalar da soğutma modifikasyonları ekliyor ve tasarımı düzenliyor fakat sadece nvidia ve amd marka olarak kendi soğutmayı ve tasarımı yapsa herkes onlardan alır ve rekabet olmaz satış sayısında tek düzelik olur ama markalara verdiğinde birisi daha iyi soğutma yaparken birisi daha iyi tasarım yapıyor böylece çeşitlilik fazla oluyor ve rekabet oluyor bu da satışları arttırıyor tabi. satış stratejisi :)

rtx dlss gibi özelliklerden faydalanmak istiyorsan nvidia ama ben sadece oyun performansına bakıyorum diyorsan amd
(ben daha önce amd driverları ile ilgili hiç sorun yaşamadım insanlar neden bunu dert ediyor anlamıyorum belki de benim şansıma sorun çıkmadı)

Aynı fiyat, benzer performanssa sonuna kadar Nvdia.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,012
Üyeler
187,136
Son üye
4LPP
Geri