Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Arkadaşlar Son Zamanlarda Bundan Kaynaklı Olarak Wattman Hatası Alan Arkadaşlarla Çok Karşılaşıyorum, Bunun Oldukça Basit Bir Çözümü Var.
1.Adım
Windows Update Duraklatma
Burada ki Butona 3-4 kez basıyoruz. Windows Update'i Kökten Kapatma Diye Bir Şey Var mı bilemiyorum, ben aradım ancak bulamadım. Bu yöntemle windows update'i 3-4 Hafta Kapatıyoruz.
2.Adım
DDU İle Sürücü Kaldırma
forum.donanimarsivi.com
Not: Güvenli modda Kaldırmayı Unutmayın.
Eğer Bilgisayarınızda Önemli Bir Belge Yoksa, PC'ye direkt format atıp kurulum da yapabilirsiniz. Tercih Size kalmış.
3.Adım
Driver Yükleme
Buradan Driver'ı İndirip Kuruyoruz. Driverın WHQL Olmasına dikkat edin. Hatta Bazı Kartlar Eski Sürümlerde Daha Stabil Çalışıyor. Her Kartın Stabil Çalıştığı Sürüm Farklı. Ona Dikkat Ederek İndirirseniz Çok Daha İyi Olur.
Son: @Gergin Görünüşlü Adam Senin DDU rehberini sana sormadan aldım kusura bakma. Tekrardan DDU adımlarını yazmak istemedim konun yeterli olduğu için. Eğer Kaldır Dersen Anında Kaldırım.
Teşekkürler.
1.Adım
Windows Update Duraklatma
Burada ki Butona 3-4 kez basıyoruz. Windows Update'i Kökten Kapatma Diye Bir Şey Var mı bilemiyorum, ben aradım ancak bulamadım. Bu yöntemle windows update'i 3-4 Hafta Kapatıyoruz.
2.Adım
DDU İle Sürücü Kaldırma
[Rehber] DDU ile sürücü kaldırma rehberi
DDU (Display Driver Uninstaller) ekran kartı driver sorunlarında yapılan güncellemeler sonrasında biriken atık sürücü dosyalarını ve kayıt defterini temizleyerek temiz kurulum yapmanıza olanak sağlayan bir uygulamadır. Aşağıdaki linkten indirebilirsiniz...
![forum.donanimarsivi.com](https://donanimarsivi.com/forum/DA32x32.png)
Eğer Bilgisayarınızda Önemli Bir Belge Yoksa, PC'ye direkt format atıp kurulum da yapabilirsiniz. Tercih Size kalmış.
3.Adım
Driver Yükleme
Buradan Driver'ı İndirip Kuruyoruz. Driverın WHQL Olmasına dikkat edin. Hatta Bazı Kartlar Eski Sürümlerde Daha Stabil Çalışıyor. Her Kartın Stabil Çalıştığı Sürüm Farklı. Ona Dikkat Ederek İndirirseniz Çok Daha İyi Olur.
Son: @Gergin Görünüşlü Adam Senin DDU rehberini sana sormadan aldım kusura bakma. Tekrardan DDU adımlarını yazmak istemedim konun yeterli olduğu için. Eğer Kaldır Dersen Anında Kaldırım.
Teşekkürler.
Son düzenleme: