Neler Yeni

Rehber AMD Win Update Kaynaklı Wattman Hatası Çözümü (SON ZAMANLARDA ALINAN WATTMANLAR ÇOĞUNLUKLA BUNDAN KAYNAKLI)

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Arkadaşlar Son Zamanlarda Bundan Kaynaklı Olarak Wattman Hatası Alan Arkadaşlarla Çok Karşılaşıyorum, Bunun Oldukça Basit Bir Çözümü Var.

1.Adım
Windows Update Duraklatma

1678258616605.png

1678258579542.png

Burada ki Butona 3-4 kez basıyoruz. Windows Update'i Kökten Kapatma Diye Bir Şey Var mı bilemiyorum, ben aradım ancak bulamadım. Bu yöntemle windows update'i 3-4 Hafta Kapatıyoruz.

2.Adım
DDU İle Sürücü Kaldırma

Not: Güvenli modda Kaldırmayı Unutmayın.

Eğer Bilgisayarınızda Önemli Bir Belge Yoksa, PC'ye direkt format atıp kurulum da yapabilirsiniz. Tercih Size kalmış.

3.Adım
Driver Yükleme

Buradan Driver'ı İndirip Kuruyoruz. Driverın WHQL Olmasına dikkat edin. Hatta Bazı Kartlar Eski Sürümlerde Daha Stabil Çalışıyor. Her Kartın Stabil Çalıştığı Sürüm Farklı. Ona Dikkat Ederek İndirirseniz Çok Daha İyi Olur.

Son: @Gergin Görünüşlü Adam Senin DDU rehberini sana sormadan aldım kusura bakma. Tekrardan DDU adımlarını yazmak istemedim konun yeterli olduğu için. Eğer Kaldır Dersen Anında Kaldırım.
Teşekkürler.

Son düzenleme:

Silinsin

80+ Silver
Bu çözüm bayaadır var bu sorun da bayaadır var teşekkür ederiz hocam fakat kaç ay oldu unuttum 3 ay önce civarların da güncel windows da bunu kaldırdılar en azından benim için çözülmüştü sorunum farklı bir sebeple çözüldüyse ayrı tabi.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu çözüm bayaadır var bu sorun da bayaadır var teşekkür ederiz hocam fakat kaç ay oldu unuttum 3 ay önce civarların da güncel windows da bunu kaldırdılar en azından benim için çözülmüştü sorunum farklı bir sebeple çözüldüyse ayrı tabi.
Teşekkürler, Ben 1 Ay Önce Yaşadım Aynı Hatayı. @DcLaserguy da Dün Yaşadı aynısını. Galiba Her Kart İçin Düzeltmemişler.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncel sürüm windows 11 miydi hocam?
Ben Windows 10'dayım. Cesaret Edip Geçemedim Win11'e. Bi 2-3 Sene Sonra Geçerim. AMD Ekran Kartı Olanların Win 11'e Geçmesini Önermiyorum. Malum AMD Yolu Cefa Yolu, Ama Standart Kullanıcı Değilseniz 3-5 Ayarla En Ekonomik Yol.

Silinsin

80+ Silver
Ben Windows 10'dayım. Cesaret Edip Geçemedim Win11'e. Bi 2-3 Sene Sonra Geçerim. AMD Ekran Kartı Olanların Win 11'e Geçmesini Önermiyorum. Malum AMD Yolu Cefa Yolu, Ama Standart Kullanıcı Değilseniz 3-5 Ayarla En Ekonomik Yol.
Dediğim gibi 3 ay önce çözüldü benim win 11 son sürümde de denemek lazım başka yaşayan arkadaş varsa, ben şuan bir sıkıntı yaşamıyorum win 11 öneririm aksine

Hasan344

80+ Gold
Hocam dediğiniz yöntemleri denedim ve bugün fortnite oynarken yine hata aldım. Tek çözüm bu lanet kartı satıp Nvidia almak galiba. 😃

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,650
İsim
uwu
Hocam dediğiniz yöntemleri denedim ve bugün fortnite oynarken yine hata aldım. Tek çözüm bu lanet kartı satıp Nvidia almak galiba. 😃
Bende e.kartimla sorun yaşayıp AMD yi lanetlemek istiyorum (!) Şaka yapıyorum beni şuana kadar ekran kartında üzmedi

Hasan344

80+ Gold
Bende e.kartimla sorun yaşayıp AMD yi lanetlemek istiyorum (!) Şaka yapıyorum beni şuana kadar ekran kartında üzmedi
Rx570 kullanırken çok iyiydi rahattım ama bu 6600xt bana kafayı yedirtecek. 2 tane 6600xt aldım ikisinde de şu sorun var ve artık bıktırdı cidden. Denemediğim yöntem kalmadı ama hala oluyor. Bir daha hayatta AMD kart almayacağım.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,650
İsim
uwu
Rx570 kullanırken çok iyiydi rahattım ama bu 6600xt bana kafayı yedirtecek. 2 tane 6600xt aldım ikisinde de şu sorun var ve artık bıktırdı cidden. Denemediğim yöntem kalmadı ama hala oluyor. Bir daha hayatta AMD kart almayacağım.
Hocam hangi sürümü kullaniyorsun?

Hasan344

80+ Gold