Barış Yalçın
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 20
dowload deyince ne iniyor?Oradayım
dowload deyince ne iniyor?Oradayım
ArmoryCrateInstallTool iniyor.dowload deyince ne iniyor?
Açınca ne çıkıyor?ArmoryCrateInstallTool iniyor.
Açınca ne çıkıyor?
RGB girişi nerede? Belki anakart kutumun içerisinde kablosu vardır bakayım.Rgb kablosu ayrıydı yanlış hatırlamıyorsam onu jrgb girisine bağlayıp programından ayarlanıyor.
Soğutucunun RGB kablosu takılı mı anakarta?
O kabloyu nereden bulabilirim anakart kutumun içerisinde kablo bulamadım.Soğutucunun RGB kablosu takılı mı anakarta?
İşlemcinin kutusundan çıkması lazım.O kabloyu nereden bulabilirim anakart kutumun içerisinde kablo bulamadım.
Hazır sistem aldığım için sanırım işlemci kutusunu göndermemişlerdi.İşlemcinin kutusundan çıkması lazım.
Gerçekten mi? Ben bu anakartı da değiştiremem ki param pek yok.A320M-F anakartta o soğutucunun RGB kablosunu takabileceğin bir yer yok. RGB ışıkları değiştiremezsin.
Kaynak:
Kasamın ışıklarını kontrol edebilmek için arkada bir kontrolcüsü var kumanda ile kontrol ediliyor uygun kabloyu temin edip arkasındaki kontrolcüye bağlayıp kontrol edebilir miyim?A320M-F anakartta o soğutucunun RGB kablosunu takabileceğin bir yer yok. RGB ışıkları değiştiremezsin.
Kaynak:
Pin girişleri uyumluysa mantıken çalışması lazım.Gerçekten mi? Ben bu anakartı da değiştiremem ki param pek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasamın ışıklarını kontrol edebilmek için arkada bir kontrolcüsü var kumanda ile kontrol ediliyor uygun kabloyu temin edip arkasındaki kontrolcüye bağlayıp kontrol edebilir miyim?