ekran görüntüsünü atabilirmisin hata mesajınınamd yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı hatası alıyorum. üstelik pcyi yeni aldım. rx 9060xt ve ryzen5 7500f var. çözümü nedir.
bios guncel degılmıs ondan olur mu.ekran görüntüsünü atabilirmisin hata mesajının
https://forum.donanimarsivi.com/kon...ucu-zaman-asimi-meydana-geldi-hatasi.1153794/ bu hatadakı resim aynıbios guncel degılmıs ondan olur mu.
Bios ile alakası yokbios guncel degılmıs ondan olur mu.
genelde temiz kurulum çözüyor bu sorunu , ddu ile bütün driverleri silip WHQL sürümünü kurun aygıt yöneticisinden de güncellemeyi unutmayın.amd yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı hatası alıyorum. üstelik pcyi yeni aldım. rx 9060xt ve ryzen5 7500f var. çözümü nedir.
whql recommended yazan surum oldugunu nerden goruyoruz.WHQL Recommended yazan sürümü kullanmana rağmen bu hatayı alıyorsan kartta donanımsal sıkıntı vardır, iade edebiliyorsan et
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bios ile alakası yok
Versiyon numarasının yanında yazar sitesindewhql recommended yazan surum oldugunu nerden goruyoruz.
hocam yenı surum temmuzda cıkmıs benım sıstem son surum dıyor ama cıkıs tarıhı 6. ay nasıl ıs anlamadımVersiyon numarasının yanında yazar sitesinde
amd chipset driver in yanında yazmıyor hocam wqhl falan ben anlamadım tam olarak nerede yazacakVersiyon numarasının yanında yazar sitesinde