"AMD yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı olduğunu tespit etti" hatası

En son bilgisayar kapattığımda hiçbir sorum yoktu fakat şimdi açtığımda youtube de takılırken bir anda ekran dondu fakat fareyi hareket ettirebiliyordum bir kaç saniye sonra fare de dondu ve siyah ekran oldu daha sonrasında ekran açıldı ve AMD yazılımı sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti geri bildirim yapmak ister misiniz diye hata sayfası geldi ben de aldırış etmedim zaten AMD arada böyle sorunlar çıkarıyo dedim ama sıklıkla olmaya başladı bir yerlere tıkladığımda oluyor genelde mesela sağ alttaki bildirim kısmına tıklayınca veya AMD uygulamasını açınca 5-10 saniye sonra yine bu sorun oluyor hiçbir şey yapmasam bile 5 dakikada bir masaüstünde bu sorun oluyor ekran kartını sıfırladım driverı silip yükledim AMD uygulamasını sildim yükledim driverleri falan güncelledim ama hiçbir şey olmadı pek de bir bilgim yok bilgisayarlarla alakalı yanlış yapmış olabilirim driver güncellemesini falan yardımcı olursanız sevinirim
Eskiden bende de rx 580 vardı bende de oluyodu arkada amd uygulamasını herzaman kapat hiç calışmasın sorun çözülür heryerden kapatiğına dikkat et bide bilgisayar açılınca o da açılmasın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,524
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri