Hocam benim karta ne gibi bir katkisi var birde bu recommended degil sorunlar olacak buyuk ihtimalleDüzeltilen Sorunlar
- Radeon™ RX 6900 XT gibi bazı AMD Grafik Kartı Ürünlerinde Çok İş Parçacıklı İşleme ve DirectX® 11 API ile Fortnite™ oynarken performans düşüşü yaşanabilir.
- Radeon™ RX 6700 XT gibi bazı AMD Grafik Ürünleri ile Overwatch™ oynarken kekemelik yaşanabilir.
- Radeon™ RX 6900 XT gibi bazı AMD Grafik Ürünlerinde Anında Yeniden Oynatma etkinleştirildiğinde beklenenden daha yüksek CPU kullanımı.
- Radeon™ RX 590 gibi bazı AMD Grafik Ürünlerinde fan Tuning seçeneği eksik olabilir.
Ben olsam güncellerdim
RX 6700XT' de çözülen sorun sende de olabilir o 6700XT de denenmiş sonuçta. Ayrıca F1 2022 oyununda iyileştirmeler var. Ve yine yukarıdaki arkadaş gibi orada yazmasa bile düzelebilen sıkıntılar olabiliyorHocam benim karta ne gibi bir katkisi var birde bu recommended degil sorunlar olacak buyuk ihtimalle
Optional sorun cikarmaz mi bence recommended beklemeliyim sizceRX 6700XT' de çözülen sorun sende de olabilir o 6700XT de denenmiş sonuçta. Ayrıca F1 2022 oyununda iyileştirmeler var. Ve yine yukarıdaki arkadaş gibi orada yazmasa bile düzelebilen sıkıntılar olabiliyor
Ben amd kullanırken geldiği gibi güncellerdim. Keyfiniz bilir.Optional sorun cikarmaz mi bence recommended beklemeliyim sizce