Amd yeni düzene niye geçemiyor?

xxxZAURxxx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,310
Arkadaşlar Amd hala Ati döneminden kalma sorunlarla boğuştuğunu herkes biliyor ve çoğunuzda yaşıyorsunuz biliyorum inkar etmeyin. Driver çökme wattman vs vs saymakla bitmez.

Bunca soruna nokta koyup neden yeni sayfadan yeni kart modellerinden başlamıyor?

Buraya kadar ne yaptıysa yaptı hadi diyelim. Eski ekip eski kartların driverleriyle uğraşsın dursun.

Yani ekip toplayıp derli toplu bir mimari ve yazılım yapsalar tüm sorun çözülür aslında. Bu kadar mı zor büyük firma için?

watman kaldımı

Arkadaşlar Amd hala Ati döneminden kalma sorunlarla boğuştuğunu herkes biliyor ve çoğunuzda yaşıyorsunuz biliyorum inkar etmeyin. Driver çökme wattman vs vs saymakla bitmez.

Bunca soruna nokta koyup neden yeni sayfadan yeni kart modellerinden başlamıyor?

Buraya kadar ne yaptıysa yaptı hadi diyelim. Eski ekip eski kartların driverleriyle uğraşsın dursun.

Yani ekip toplayıp derli toplu bir mimari ve yazılım yapsalar tüm sorun çözülür aslında. Bu kadar mı zor büyük firma için?
Hocam rx580 kullanıyorum ve şuana kadar hiçbi driver sorunu yaşamadım gayet memnunum

Memnunsanız ne ala o zaman Ekran kartı bölümünde Amd kart kullanıp sorun yaşayanlara yardım ediniz bir zahmet.

9000 serisi ile başladı işte, bu başlamış hali.

hocam şu an 2025 yılındayız onu baştan belirtmeliyim.

Ben 2.5 senedir imzadaki sistemi kullaniyorum saydığınız hiçbir sorunu yaşamadım

wattman 6000 serisi üstünde kalmadı gibi ya
bi dönem 6500xt kullandım illlah ettirmişti orası da ayrı bir mevzu

2019'dan beri AMD kullanıyorum. RAM'in XMP Profilinden dolayı sürücüm çöküyordu. Onun Profilini değiştirmiştim. Ondan sonra bir daha AMD'yle ilgili bir problemim olmadı.

Geri