Neler Yeni

American Megatrends

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
blackwolf1
Sistem kendini güvenli POST modunda başlattığını söylüyor, bunun nedeninin ise sistem stabilitesi veya sistemin güç tuşunun takılı kaldığından olabileceğini söylüyor. Stabilite sorunlarına uğratacak bir ayar yaptın mı?
Cpu MHZ sini 3200 den 3825 e çekmişim sadece bu başka bir şey yapmadım
O ekranda iken F5 tuşuna basıp ayarları sıfırlarsınız. RAM frekansını da XMP1 veya XMP2 özelliğini açıp yükselteceksiniz. İşiniz bittikten sonra F10 tuşuna basıp kaydedersiniz. Asus anakart kullanmadığım için nereleri ayarlamanız gerektiğini bilmiyorum.
corsair vengeance lpx 8gb 2400mhz kullandığım ram bu frekansı 2400 mü yapayım yine ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynisi bende oldu harddiski soktum anakarti soktum islemciyi cikardim falan herseyi soktum biraz bekledim silgiyle ramleri filan silsim harddiski sildim herseyi geri taktim bida cikmadi o ekran
elimde falan kalır yeni parça alamam, nadir çıktığı ve herhangi bir arıza olmadığı için merak ettim

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Cpu MHZ sini 3200 den 3825 e çekmişim sadece bu başka bir şey yapmadım
Yine aynı şey olmaya devam ederse sorun ondan kaynaklanıyor demek olabilir. Pek sanmıyorum ama her ihtimali değerlendirmek gerek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
blackwolf1
Okulda bilgisayarların bazılarında bu vardı nedenini detaylı araştırırsanız bulursunuz
Burda ne yazarsa yaazsın önemi yok şüpheye düşmenize gerek yok biosda yazan her zaman gerçektir.
programlarlada bakıyorum değerler biosda ki gibi. ben bu anakartı 2017 yılında almıştım normalde a 320 m a aldım kuzey köprüsü kronik arızalı olduğu için buna geçtim çok eski değil halen iş görüyor

Yine aynı şey olmaya devam ederse sorun ondan kaynaklanıyor demek olabilir. Pek sanmıyorum ama her ihtimali değerlendirmek gerek.
denerim, teşekkür ederim

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
programlarlada bakıyorum değerler biosda ki gibi. ben bu anakartı 2017 yılında almıştım normalde a 320 m a aldım kuzey köprüsü kronik arızalı olduğu için buna geçtim çok eski değil halen iş görüyor
Sorun ne burada ? eski halen iş görüyor konusunda bunun yazması herhangi bir sorun teşkil etmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
blackwolf1

Sorun ne burada ? eski halen iş görüyor konusunda bunun yazması herhangi bir sorun teşkil etmiyor.
nadir de olsa American Megatrends çıkması. bu kartın o kadar çok eski bir kart olduğunu bilmiyordum

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Ram frekansı 2400 ise, öyle kalsın. Yükseltmeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,776
Üyeler
167,718
Son üye
amfae
Top Bottom