Amerika'da Polis Olmak

Yok ben gerçeği olcam'da onuda bir deneriz 😅
Post automatically merged:

Öğrenirsin tabii. Bol bol İngilizceye maruz kal, günlük kelime ezberle ve gramer çalış. Bir de Cambly gibi uygulamalardan başkalarıyla İngilizce konuşursan iyi olur. İlla Cambly'e de gerek yok. Yabancı DC gruplarına girebilirsin.
Youtube'dan izlesem olurmu a1 seviyesi ingilizce videoları.

Hayalim Amerikada polis olmak en azından gidip bir denerim eğer olmazsa geri dönerim diye bir düşüncem var.
Polis olmak için ne yapmam lazım ingilzcem A0 desem yalan olmaz birde green card lazımmış onu nasıl çıkartırız?
Not:
BU VİDEODAN SAÇMA SAÇMA BÖLÜMLER ATACAKSANIZ HİÇ ATMAYIN
O ingilizceyle olamazsın.

Şuan 15 yaşındayım yani 24/25 yaşında gitsem 10 senede öğrenerim herhalde.
Maalesef o kadar kolay olmuyor :( Ayrıca Amerikan vatandaşı olman lazım. Oldun diyelim sonradan o vatandaşlığa geçen birine polislik verirler mi bilemiyorum.

Maalesef o kadar kolay olmuyor :( Ayrıca Amerikan vatandaşı olman lazım. Oldun diyelim sonradan o vatandaşlığa geçen birine polislik verirler mi bilemiyorum.
Hocam eyalet'ten eyalete değişiyor ama bazı eyaletler kendi vatandaşı olmasada polis yapıyor.

Birde oranın vatandaşı oluyoruz sanırım gittikten sonra.

Hocam eyalet'ten eyalete değişiyor ama bazı eyaletler kendi vatandaşı olmasada polis yapıyor.

Birde oranın vatandaşı oluyoruz sanırım gittikten sonra.
Bildiğim kadarıyla dil sınavına giriyorsun vatandaşlık almadan önce. Yani gidim direk olurum diye bir şey yok. Ya oradan biriyle evlencen ya da sınavı geçiceksin.

Bildiğim kadarıyla dil sınavına giriyorsun vatandaşlık almadan önce. Yani gidim direk olurum diye bir şey yok. Ya oradan biriyle evlencen ya da sınavı geçiceksin.
İlk seçenek iyimiş 😅

Kurs'a gitmeden öğrene bilirmiyim?
Günlük kelime ezberi yapabilirsin.
Youtube'da giriş seviyesi İngilizce videoları ile bunu biraz daha hızlandırmak mümkün.
Dizileri ingilizce dublaj ve Türkçe altyazı ile izle
Oyunları ingilizce olarak oynayabilirsin.
Ayrıca İngilizce kitaplar/makaleler okumanı öneririm. Birşeyler anlamasan da oku yararını göreceksin.
Bence İngilizce öğrenmenin en altın kuralı, Yabancı arkadaşlar edinmektir. Yabancı bir kaç arkadaş edinir ve onlarla ne kadar sık konuşursan o kadar hızlı ilerleme kaydedersin. En başlarda direk sesli konuşma seni zorlayabilir, konuşamadığın için çekinebilir ve bidaha pek ingilizce konuşmak istemeyebilirsin. Bu yüzden öncelikle chat ederek ingilizceni iyice geliştirmen önerimdir. Fakat ben çekinmem falan diyorsan Cambly gibi uygulamalardan sesli konuşmak ingilizce öğrenmeni çok daha kolaylaştırır.

Green card ile gittikten sonraki 5 yılının 3 yılını Amerika'da geçirirsen Amerikan vatandaşı oluyorsun.
Sonuç olarak başka bir ülkeden gelmiş olsan da minimum 3 yıldır Amerika'dasın ve Amerikan vatandaşısın. Polis olmasında bir sakınca olmaz. Tabi sabıka kaydı vs. temizse 🤭

Green card ile gittikten sonraki 5 yılının 3 yılını Amerika'da geçirirsen Amerikan vatandaşı oluyorsun.
Sonuç olarak başka bir ülkeden gelmiş olsan da minimum 3 yıldır Amerika'dasın ve Amerikan vatandaşısın. Polis olmasında bir sakınca olmaz. Tabi sabıka kaydı vs. temizse 🤭
O olayları tam bilmiyorum doğrudur. Yine de Amerika öyle gittim artık çok rahatım gibi bir yer değil. Polis olasıya kadar zorluk çekebilir.

Evlendikten sonra vatandaş oluyoruz ya boşanırsak?
Vatandaşlığını aldıktan sonra büyük ihtimal geri almıyorlardır ama bir süresi vardır illa ki 1 günlük evlilik için vatandaşlık vereceklerini sanmam :D

Günlük kelime ezberi yapabilirsin.
Youtube'da giriş seviyesi İngilizce videoları ile bunu biraz daha hızlandırmak mümkün.
Dizileri ingilizce dublaj ve Türkçe altyazı ile izle
Oyunları ingilizce olarak oynayabilirsin.
Ayrıca İngilizce kitaplar/makaleler okumanı öneririm. Birşeyler anlamasan da oku yararını göreceksin.
Bence İngilizce öğrenmenin en altın kuralı, Yabancı arkadaşlar edinmektir. Yabancı bir kaç arkadaş edinir ve onlarla ne kadar sık konuşursan o kadar hızlı ilerleme kaydedersin. En başlarda direk sesli konuşma seni zorlayabilir, konuşamadığın için çekinebilir ve bidaha pek ingilizce konuşmak istemeyebilirsin. Bu yüzden öncelikle chat ederek ingilizceni iyice geliştirmen önerimdir. Fakat ben çekinmem falan diyorsan Cambly gibi uygulamalardan sesli konuşmak ingilizce öğrenmeni çok daha kolaylaştırır.
Dizi ve filmleri alt yazılı izlerim oyunları ingilizce oynarım ama arkadaş kısmı sıkıntı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,225
Üyeler
190,876
Son üye
vintagereds
Geri