Rennes
80+ Gold
Dahası
valla tarafsız bakıyorum @keremcnsz24 haklı.yardımcı oluyorum? bir yardıma karşı teşekkür etmek yerine ne bu tepki? relaks.
valla tarafsız bakıyorum @keremcnsz24 haklı.yardımcı oluyorum? bir yardıma karşı teşekkür etmek yerine ne bu tepki? relaks.
Amerika'ya o kişinin yaşadığı yerde olan altyapıya gidip baktın mı? Bakmadıysan ne konuşuyorsun hala?yav kardeşim asıl sen beni anlamıyorsun. 60 dolara 1000mbps internet alabiliyorsun. 12 mbps destekliyorsa düşük paketlerden alsın?
bak basitçe anlatcağım.Amerika'ya o kişinin yaşadığı yerde olan altyapıya gidip baktın mı? Bakmadıysan ne konuşuyorsun hala?
Bak sana şöyle örnek vereyim.bak basitçe anlatcağım.
düşün eğer 1000 mbps internet 60 dolar ise 12mbps daha düşük fiyata değil midir? Bundan bahsediyorum. 12 mbps interneti 20-30 dolar. arkadaş nasıl 60 dolar ödüyor onu soruyorum.
Sormuyorsun, sorun orada. Kendince mizah yapıyorsun.bak basitçe anlatcağım.
düşün eğer 1000 mbps internet 60 dolar ise 12mbps daha düşük fiyata değil midir? Bundan bahsediyorum. 12 mbps interneti 20-30 dolar. arkadaş nasıl 60 dolar ödüyor onu soruyorum.
Sormuyorsun, sorun orada. Kendince mizah yapıyorsun.
Sana bunun cevabını veriyorum zaten, okumuyorsun sanırım.
Her yerde altyapı aynı değil diyorum, aynı fiyat değil diyorum.
Hâlâ gelip "1000 mbps 60 dolar 12ye nasıl onu ödüyor? " diyorsun.
Açıklayınca da YouTube videosu atıp kendince laf sokup dalga geçiyorsun.
aynen haklısınızBak sana şöyle örnek vereyim.
TR'de biri A altyapısıyla aynı sağlayıcıya 12MBPS için 80TL ödüyor
Başka biri B altyapısıyla aynı sağlayıcıya 35mbps için 80TL ödüyor
Bunun bir sürü örneği mevcut. Forumdan bile bulunabilir.
at and t nin sitesinde 1000mb down 60 dolar.En düşük bağlantı hızı yaklaşık olarak 12,6 mbps sahip olan Amerika Birleşik Devletleri, kullanıcılarına 57,3'lük bir ortalama tavan hızını da sunuyor. 3 ile 4 dolar arası bir ücretlendirmeye sahip olan Amerika Birleşik Devletleri'nin Asya bölgesinden daha yavaş bir internete sahip olması ise ilginç bir nokta.
Bunu okudum amerika'da yaşayan varsa yazabilirmi ? Çünkü 3-4 dolar kafayı yiyeceğim
@robin'e anlat bunu.
burada bana sallayanlar hiç umurumda değilsiniz bilin istiyorum. bu hayatta bu forumda belirli bir reaksiyona ulaşmanız dışında başarınız yok ağlamaya devam xDOnun seviyesine ulaşmak kimsenin haddine değil aman aman