Neler Yeni

Amerikaya gitme imkanınız Olsaydı?

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,103
İsim
Cicikuş
amerikada kalıcı yaşama imkanınız var, ama tanıdığınız kimse yok, paranız yok, sıfırsınız kısacası. ama türkiyede kalır iseniz aileizn var, orta seviye bir geliriniz var, ve bi corollanız var. amerikaya sıfır bir hayat için gidermiydiniz? gitmek isteseydiniz neden giderdiniz?
biliyorum tam bir anket gibi oldu ama benim haricimde gençlerin fikirlerinide merak ediyorum. ee cevaplarınızı ve yaşama fikirlerinizi dinliyorum :) 2 seçeneğiniz var, amerikayı seçtiyseniz neden olduğunu açıklarmısınız yada türkiyeyi seçtiyseniz neden türkiyede kalmak istediğinizi? cidden merak ediyorumda. ve evet bir tık finansal anlamdan sorduğumdan dolayı Finans/Ekonomi kısmında açtım konuyu.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Faşist, ırkçı, adaleti olmayan, insanları renklerine göre yargılayan bir ülkeden bahsediyorsun. :D
Tüm bunları geçersem tabii ki ekonomik şartları, yaşam biçimi, alım gücü bakımında giderdim.
Fakat Amerika yerine İsviçre veya Finlandiya gibi ülkeler ilk tercihlerimden.

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,103
İsim
Cicikuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Faşist, ırkçı, adaleti olmayan, insanları renklerine göre yargılayan bir ülkeden bahsediyorsun. :D
Tüm bunları geçersem tabii ki ekonomik şartları, yaşam biçimi, alım gücü bakımında giderdim.
Fakat Amerika yerine İsviçre veya Finlandiya gibi ülkeler ilk tercihlerimden.
güzel bir açıklama.

kyagizzz

80+ Bronze
amerikada kalıcı yaşama imkanınız var, ama tanıdığınız kimse yok, paranız yok, sıfırsınız kısacası. ama türkiyede kalır iseniz aileizn var, orta seviye bir geliriniz var, ve bi corollanız var. amerikaya sıfır bir hayat için gidermiydiniz? gitmek isteseydiniz neden giderdiniz?
biliyorum tam bir anket gibi oldu ama benim haricimde gençlerin fikirlerinide merak ediyorum. ee cevaplarınızı ve yaşama fikirlerinizi dinliyorum :) 2 seçeneğiniz var, amerikayı seçtiyseniz neden olduğunu açıklarmısınız yada türkiyeyi seçtiyseniz neden türkiyede kalmak istediğinizi? cidden merak ediyorumda. ve evet bir tık finansal anlamdan sorduğumdan dolayı Finans/Ekonomi kısmında açtım konuyu.
Amerikaya giderdem babamın kuzeni dekan. Tr de kaliresam Corolla ile al sat yaparim her turlu kazan kazan.

Dahası  
Biraz birikim yapar ve aracımı satardım daha sonra Amerika'da küçük bir kasabaya gider ve orada komi bulaşıkcılık işini yapıp bir araba alır ve bir dönemde Uber yaparım geriside yavaş yavaş gelir zaten

Arusttt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Enes
Sıfır olarak Amerika ya gidersen hiçbir şey yapamazsın en az 5bin$ paran olması gerekiyor ama buna rağmen ben Amerika derim amerika da hiçbir şey yapamamak Türkiye de kalmaktan iyidir

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Giderdim büyük ihtimalle. Orada iş bulmak Türkiye'de ki kadar zor değil. Bu yüzden kısa sürede iş bulurum gibi geliyor. Anlaşabilecek kadar İngilizcem olduğunu da düşünüyorum. En kötü bulaşıkçı olur zamanla dillerini de öğrenir, işlerimi de geliştirir, mutlu bir hayat sürerim gibi geliyorum. Bunların hepsi hayal tabi ki. :D

The Batman

80+ Silver
Evet okul ile isim bittikten sonra ailemin bana sanki 90 yasinda yatalak hastasiymisim gibi yük oluyor gibi davranması ve kardesimin kendi cikarlari ugruna beni satmasi en yakin arkadasimim bilgisayar alinca beni 1 kere bile aramamasi ve mesajlarima 6 aydir dönmemesi üzerine sabahina uçak bileti alirdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,046
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom