Besim Tibuk
80+ Gold
Önce bi' otururum hocam.paran yok, sıfırsın yani uçakdan indiğin gibi elbise falan fistan yok sadece amerikan vatandaşlığı var gidince ilk ne yapardın?
Önce bi' otururum hocam.paran yok, sıfırsın yani uçakdan indiğin gibi elbise falan fistan yok sadece amerikan vatandaşlığı var gidince ilk ne yapardın?
aga be.Evet okul ile isim bittikten sonra ailemin bana sanki 90 yasinda yatalak hastasiymisim gibi yük oluyor gibi davranması ve kardesimin kendi cikarlari ugruna beni satmasi en yakin arkadasimim bilgisayar alinca beni 1 kere bile aramamasi ve mesajlarima 6 aydir dönmemesi üzerine sabahina uçak bileti alirdim
güldürdün aga amerikaya gidince ilk yapacağın şey bi bank bulup oturmakmıÖnce bi' otururum hocam.
yere bile otururgüldürdün aga amerikaya gidince ilk yapacağın şey bi bank bulup oturmakmı
Adamin hayali bile fakir amerikada Fiat egeagüzel bir evim ve fiat egeam olsun. maaşım bana ve ihtiyaçlarıma yetsin yeter. amerikaya gerek yok.
Evet.güldürdün aga amerikaya gidince ilk yapacağın şey bi bank bulup oturmakmı
paran yoksa zaten Amerika ya gidemiyon bile insanların olaya parasal olarak bakması çok normal adam Amerika ya gidince hemen iş hemen araba hemen ev gelmiyor hem suç oranlarının yüksek olduğu bir eyalete giderse parası yokken adamı yerlerHerşeye parasal olarak bakıyorsunuz her şey para değildir
Türkiyede demesi dışında no prob.Adamin hayali bile fakir amerikada Fiat egea
amerikada değil . napayım amerikada türkiye cennet cennet.Adamin hayali bile fakir amerikada Fiat egea
benide götürsene bi kere beğenmezsem geri yolla .dBen bir sürü kere gittim amerikaya ülke ve medeniyet ve alım gücü olarak çok güzel ama türkiyenin samimiyeti ve rahatlığı daha güzel geliyor bana. Amerikada bir de saçma sapan insanlara rastlamak çok yaygın yani kafası yerine olmayıp sülaleme söven olmuştu durup dururken
katılmaktayım.Herşeye parasal olarak bakıyorsunuz her şey para değildir