Amerikaya gitme imkanınız Olsaydı?

Evet okul ile isim bittikten sonra ailemin bana sanki 90 yasinda yatalak hastasiymisim gibi yük oluyor gibi davranması ve kardesimin kendi cikarlari ugruna beni satmasi en yakin arkadasimim bilgisayar alinca beni 1 kere bile aramamasi ve mesajlarima 6 aydir dönmemesi üzerine sabahina uçak bileti alirdim
aga be.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önce bi' otururum hocam.
güldürdün aga :D amerikaya gidince ilk yapacağın şey bi bank bulup oturmakmı :D

kimin neyi neye göre yargıladığı umrumda değil. Giderdim hayatımı yaşardım. Amerikaya gidince corolladan 10 tane felan alıp 1 gün sürüp çöpe atardım muhtemelen

güldürdün aga :D amerikaya gidince ilk yapacağın şey bi bank bulup oturmakmı
Evet.
Sonra bara gidip arka bahçesinde kendimle dövişeceğim.
Ardıdan terk edilmiş bir evde yaşardım.
Deri ceketimi de alıp sabun imalatı ile uğraşırdım.

Son düzenleme:
Herşeye parasal olarak bakıyorsunuz her şey para değildir
paran yoksa zaten Amerika ya gidemiyon bile insanların olaya parasal olarak bakması çok normal adam Amerika ya gidince hemen iş hemen araba hemen ev gelmiyor hem suç oranlarının yüksek olduğu bir eyalete giderse parası yokken adamı yerler

Ben bir sürü kere gittim amerikaya ülke ve medeniyet ve alım gücü olarak çok güzel ama türkiyenin samimiyeti ve rahatlığı daha güzel geliyor bana. Amerikada bir de saçma sapan insanlara rastlamak çok yaygın yani kafası yerine olmayıp sülaleme söven olmuştu durup dururken

Ben bir sürü kere gittim amerikaya ülke ve medeniyet ve alım gücü olarak çok güzel ama türkiyenin samimiyeti ve rahatlığı daha güzel geliyor bana. Amerikada bir de saçma sapan insanlara rastlamak çok yaygın yani kafası yerine olmayıp sülaleme söven olmuştu durup dururken
benide götürsene bi kere beğenmezsem geri yolla .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,671
Üyeler
174,014
Son üye
pena666
Geri