Neler Yeni

Among us hakkında yardım

iSymph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Oktay Akar
Arkadaşlarla among us oynayacağız fakat oyuna dair bilgim yok oyun hakkında öğretici bilgiler verebilir misiniz

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
oyuna girdikten sonra sağ altta server seçme yeri var asia europe north america istediğine gir benim önerim north america sonra lobi kuruyosun kod veriyor arkadaşın kodu giriyor beraber oynuyorsunuz

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan

Şu videoyu izle sonra git efsane ol.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İmposter: İmposter diğer astronatlardan farklı şekil değiştiren canavardır türünü belli etmemek için herkesi öldürerek sabote etmeye çalışır havanaldırmaları kullanabilir kapıları kapatabilir vb.
Crewmate: Amacı başka gezegenlerden bilgi toplayan kişilerdir Gemide bir kaza oldu ve sorunları çözmek için görevleri yapar o sırada eğer ölen birini bulursa reportlar ve herkes konuşur kim öldürdü kim nerdeydi ceset neredeydi diye tartışırlar sonra şüpheli birisi varsa onu gemiden atarlar

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
oyuna girdikten sonra sağ altta server seçme yeri var asia europe north america istediğine gir benim önerim north america sonra lobi kuruyosun kod veriyor arkadaşın kodu giriyor beraber oynuyorsunuz
North America da 250 ping alırsın niye Europe önermiyorsun

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Hocam her şeyi kendin öğrenebilirsin cidden oyun basit sadece biraz değişik taktikler var öldürüp üzerini kapatmak gibi onlarda zaten bazı youtube kanallarında gösterilmiş
Vampir Köylü misali
Vampir = İmposter
Crewmate = Köylü
Görevler var yapıp maçı kazanmaya çalışıyorsun ama imposterlar sabotaj edip insanları öldürebiliyor ölü görüp reportluyorsun sonra konsey gibi toplanıp sorguluyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

North America da 250 ping alırsın niye Europe önermiyorsun
oyunda 250 pingle 60 fps arasında drop vs yok en azından bende 300 pinge kadar aynı oynuyorum

Top Bottom