steam denmi pcDiscorda gelip beraber oyun oynayabiliriz. Eğlenceli olur. Hatta Among US Oyuncuları diye bir kulüp açabilirim. Lol Oyuncularından ziyade.
Mobil ile steam aynı anda oynayabiliyordu değilmi? Öyleyse ben bluestackstan giriyorumSteamdan, zaten mobilden de giriliyor. Ama steam.
Oyuncu kulüpleri son derece gereksiz açmaya gerek yok.Discorda gelip beraber oyun oynayabiliriz. Eğlenceli olur. Hatta Among US Oyuncuları diye bir kulüp açabilirim. Lol Oyuncularından ziyade.
Bence değil, forum için yapılan bir şey değil. İnsanlar için tanışma, arkadaş ortamı kurmak için bence bire bir etkinlik.Oyuncu kulüpleri son derece gereksiz açmaya gerek yok.
Sanmıyorum, onun yerine oyun arkadaşı bulmak için bir kategori açılmalı forum yeterince gereksiz kulüplerde doldu zaten.Bence değil, forum için yapılan bir şey değil. İnsanlar için tanışma, arkadaş ortamı kurmak için bence bire bir etkinlik.
Bence gerek yok. Zaten konu dışı var. Siz kulüpleri gereksiz bulabilirsiniz fakat diğer insanlar sizinle aynı fikirde olmayabilir.Sanmıyorum, onun yerine oyun arkadaşı bulmak için bir kategori açılmalı forum yeterince gereksiz kulüplerde doldu zaten.
@Mehmet Yılmaz hocam böyle bir konu kategorisi açılır mı?