Neler Yeni

Ana sayfadaki konu başlığının yanında ki simgeler ne manası var

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
Arkadaşlar lütfen kızmayın eğer bununla ilgili konu açıldıysa veya bir duyuru falan yapıldıysa inceledim ama anlam veremedim ne anlama geliyor ana sayfadaki konuların yanında ki mesaj simgeleri ünlem işareti falan

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar lütfen kızmayın eğer bununla ilgili konu açıldıysa veya bir duyuru falan yapıldıysa inceledim ama anlam veremedim ne anlama geliyor ana sayfadaki konuların yanında ki mesaj simgeleri ünlem işareti falan
Mouse simgesini üzerine götürdüğünüz zaman ne anlam taşıdıkları ortaya çıkıyor. ? olan soru ile alakalı olan konu diğer işaret normal konu olduğunu gösteriyor.

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mouse simgesini üzerine götürdüğünüz zaman ne anlam taşıdıkları ortaya çıkıyor. ? olan soru ile alakalı olan konu diğer işaret normal konu olduğunu gösteriyor.
Anladım ünlem ne peki telefondayım da

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Eğer konunun yanında bir grafik varsa o konuyu açan kişi konuya anket eklemiştir. Mesaj gibi bir sembol varsa o konuda soru yok genel olarak sohbet içeriyor. Soru işareti olanlar ise bir soruya cevap arayan kişiler tarafından açılmış konular oluyor. Mesela a ekran kartı mı daha iyi yoksa B ekran kartı mı?

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,871
Üyeler
167,898
Son üye