Neler Yeni

ANADOLU DERBİSİ 2 EZELİ RAKİP YILLAR SONRA MAÇ YAPACAK !!!!!!

KİM ALIR

• KOCAELİSPOR

Oylar: 13 30.2%
  • BURSA SPOR

Oylar: 30 69.8%

• Oy kullanan toplam üye
    43

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Bursa ezer geçer bu arada bu köy takımını
Ben Bursasporlu birisi olarak adamın konusuna düzgün şekilde yorum yapıyorum sen kalkmış takım mı bunlar köy falan boş muhabbetler yapıyorsun. Gereksiz gereksiz konuşma bence. Adam bunca sene sonra tekrar karşılaştığımız için sevincini belirtmek için konusunu açmış biraz saygı duy. Yada rencide etmek için çaba sarf etme.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Ben Bursasporlu birisi olarak adamın konusuna düzgün şekilde yorum yapıyorum sen kalkmış takım mı bunlar köy falan boş muhabbetler yapıyorsun. Gereksiz gereksiz konuşma bence. Adam bunca sene sonra tekrar karşılaştığımız için sevincini belirtmek için konusunu açmış biraz saygı duy. Yada rencide etmek için çaba sarf etme.
dostum senle muhattap olan mı var sanane

Komando41.

80+ Silver
teşekkür ederim ne yazıkki bu forumda böyle insanlar çok var

Arkadaşlar gerçekten de bu konu ve cevaplarının cıvkı çıktı. Ben de bir Kocaelispor taraftarıyım ama yok o alır yok bu alır, yok siz eziksiniz, yok daha haritada gösteremiyorsun köy gibi yer demek biraz saçma. Bu oyun dostluk, kardeşlik oyunu değil mi, neden bu futbol terörü, milleti küçük düşürmek?

Komando41.

80+ Silver
Arkadaşlar gerçekten de bu konu ve cevaplarının cıvkı çıktı. Ben de bir Kocaelispor taraftarıyım ama yok o alır yok bu alır, yok siz eziksiniz, yok daha haritada gösteremiyorsun köy gibi yer demek biraz saçma. Bu oyun dostluk, kardeşlik oyunu değil mi, neden bu futbol terörü, milleti küçük düşürmek?
güzel cevap için teşekküler
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkdaşların yazdığüı cevaparı anlamışsındır umarım @Harley Quinn❖

Komando41.

80+ Silver
Bu dediğim sadece o arkadaş için değil, genel olarak tüm Türkiye taraftar camiasına sitemim.
HAKILSINIZ BEN BİLE TRİBÜNE GİTTİĞİMDE ÇOGU ZMAN KÜFÜRLERDEN RAHATSIZ OLUYORUM

Gerek üç büyükler olsun, gerek anadolu takımları taraftarları olsun. Ellerde bıçaklar, dillerde küfürlü tezahürat ve besteler...

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram