Komando41.
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
zaten anadolu derisi yazdım binevi bölgesel derbide denebilirBölgesel derbi denilebilir evet.
zaten anadolu derisi yazdım binevi bölgesel derbide denebilirBölgesel derbi denilebilir evet.
Anadolu derbisi de olur evet.zaten anadolu derisi yazdım binevi bölgesel derbide denebilir
Uzun müzakereler sonucu orta yolu bulduk, hadi allaha emanet.Bu maça bir "El Clasico" gözünde değil de iki tane, eskiden güzel işler başarmış ve güzel anılan takımların çekişme ile geçen bölgesel veya ligsel derbisi diyebiliriz.
iyi geceler seni kırdıysam kbUzun müzakereler sonucu orta yolu bulduk, hadi allaha emanet.
ben anadolu derbisi diye biliyorumKocaelispor ile Sakaryaspor maçları bölgesel derbiye girerken Bursaspor ve Kocaelispor maçı herhangi bir derbiye girmiyor.
Valla fenerliyim fanatik hiç anadolu takımı tutmadım ama pekte sevmem ama kocaelispor samsunspor gibi takımlara hem sempatim var ama son maçlarda kocaeli iyi gibi alır benceAlıntıyı görüntüle YILLARDIR KARŞILAŞMAYAN 2 EZELİ TAKIM TEKRARDAN MAC YAPACAKLAR ANADOLUNUN EN BÜYÜK DERBİLERİNDEN BİRİ GERÇEKLEŞECEK
TARAFIMIZ BELLİ
BİZİM İÇİN HİÇ FARKETMEZ NE SAKARYA NE BURSA
Kocaeli Spor saplar geçer.@
arsenalı 4 1 yendi zamanında nası duymadın anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
tam seni etiketliyodum asdjıdsajıodasoj
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Pişmaniye @Emir Aydın
fener şikeci zaten
Allah var saygısızlık Olmasın bende Bursasporu bide Samsunsporu Duymustum. Samsunspor Favorim Stadları Cok Modern harika bir tasarımı var Kocaelispora Başarılar Riskli bence 2 2 Biter Rez al at favateşekkür ederim ne yazıkki bu forumda böyle insanlar çok var