Liberal Kenobi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 866
- Konu Sahibi Konu Sahibi
81 miş pardonOranın alma ihtimali var ama 1. kontenjan ile giremezsin, mecbur boş kontenjan bulduğunda kaydını yaptırmalısın.
81 miş pardonOranın alma ihtimali var ama 1. kontenjan ile giremezsin, mecbur boş kontenjan bulduğunda kaydını yaptırmalısın.
Bu dönem elinden geldiğince ortalamanı yükseltmeye çalış, zaten devamsızlık sorunun olmayacaktır ama dediğim gibi ortalamanı yüksek tutmaya bak.81 miş pardon
Girme şansın yüksek.Pardon 81 imiş
Okulun bulunduğu konuma göre keko olur.OBP'si 90 olan güzel bir lise var,
Benim ortalamam 77 ve lise biraz uzak
Sorularım;
1.Kekolar olurmu?
2.Lise beni alırmı?
obp 82 üstü olmayınca doğru düzgün obpli liselere gitmen imkansız o liseye anca nakil sistemi ile girebilirsin bence seçimleri yaptıktan 5 6 ay sonra nakil deneOBP'si 90 olan güzel bir lise var,
Sorularım;
1.Kekolar olurmu?
2.Lise beni alırmı?
Şuna çok güldüm ya... Keko olup olmaması okulun olduğu bölgeye göre değişir.1.Kekolar olurmu?
Eğer lisenin taban puanını tutturamazsan almaz. Fakat kontenjan dolmazsa taban puanı tutturamayan en yüksek puanlı öğrencilerden alırlar. (Örnek taban 90 ama kontenjan dolmamış, girmek isteyen öğrenciler arasından en yüksek puanlı olanları seçerler.)2.Lise beni alırmı?
Kazansan bile anadoluda sınavlar çok zor kanka benim orta okulda ortalamam 74 iken anadolu lisesine geçtiğimde 39 felandı direk mesleğe geçtimOBP'si 90 olan güzel bir lise var,
Sorularım;
1.Kekolar olurmu?
2.Lise beni alırmı?