Anadolu lisesi kazanabilirmiyim?

Kekoların dersle falan alakası olmadığı için yarısı ortaokulda bırakıyor yarısı kötü bir lisede devam ediyor 77 ortalama gerçekten az biraz daha çalış iyi bir liseye gitmeye çalış benim ortalamam 97ydi gittiğim lise çok iyi ve hiç keko yok

OBP'si 90 olan güzel bir lise var,
Benim ortalamam 77 ve lise biraz uzak
Sorularım;
1.Kekolar olurmu?
2.Lise beni alırmı?
obp 82 üstü olmayınca doğru düzgün obpli liselere gitmen imkansız o liseye anca nakil sistemi ile girebilirsin bence seçimleri yaptıktan 5 6 ay sonra nakil dene

kekolar her okulda var onları takma önemli olan güç gösterisi yapan mallar onlarla başa çıkmak daha zor / okulun bulunduğu ilçede önemli esenlerde gidersen keko olur bakırköy giib yerde gidersen çok az olur :)

1.Kekolar olurmu?
Şuna çok güldüm ya... Keko olup olmaması okulun olduğu bölgeye göre değişir.
2.Lise beni alırmı?
Eğer lisenin taban puanını tutturamazsan almaz. Fakat kontenjan dolmazsa taban puanı tutturamayan en yüksek puanlı öğrencilerden alırlar. (Örnek taban 90 ama kontenjan dolmamış, girmek isteyen öğrenciler arasından en yüksek puanlı olanları seçerler.)

OBP'si 90 olan güzel bir lise var,
Benim ortalamam 77 ve lise biraz uzak
Sorularım;
1.Kekolar olurmu?
2.Lise beni alırmı?
Kazansan bile anadoluda sınavlar çok zor kanka benim orta okulda ortalamam 74 iken anadolu lisesine geçtiğimde 39 felandı direk mesleğe geçtim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,013
Üyeler
187,279
Son üye
ymirhan
Geri