Olabilirbenim gidebilecegim meslek lisesi 380 ile alıyor ve ogrencileri daha iydir diye düsünyürum
Olabilirbenim gidebilecegim meslek lisesi 380 ile alıyor ve ogrencileri daha iydir diye düsünyürum
iyi meslek liseleri de var ama yine tavsiye etmem benim arkadaşlarımın gittiği meslek lisesi seni kapının önünden alıyor öğle yemeğini veriyor hepsi ücretsizOlabilir
İmam Hatip den uzak dur 2. Yıl ateist olursun direk arkadaşım girdi baya da müslüman "dı"9. sınıfa gidiyorum ve LGS den 404 puan yaptım İstanbul Gaziosmanpasada yaşıyorum uluyol bereç duragına yakınım obpsi 88 olan bir anadolu lisesine gidiyorum ama okuldan cok memnun sayılmam 10.sınıfta okul degistirsem mi degistirmesem mi emin değilim bana yakın olan ve puanı benim puanıma yakın olan 2 lise var istanbul ticaret odası mesleki ve teknik anadolu lisesi ve şehit servet asmaz anadolu imam hatip lisesi
lise degistirirsem bu 2 liseden birine gidebilirm yada lise baska öneriniz varsa ona da bakabilirm suanlık ne yapsam emin degilim kafam çok karısık
benim orta okul arkadaşım hafızdı imam hatip lisesine gitti agnostik olduİmam Hatip den uzak dur 2. Yıl ateist olursun direk arkadaşım girdi baya da müslüman "dı"
Bilişim Teknolojileri Alanıdostum herkes çok biliyor gibi konuşmuşta 88obpli bir anadolu lisesine gideceğine eğer meslek 380 gibi bir notla falan alıyorsa kesinlikle oraya gitmeni tavsiye ederim bölüler nedir oradaki
radyo televizyonu tavsiye etmem bilgisayarla eletronik arasında gönlünüzden geçeni seçin değirm hocam ikiside iyidir ama üni planınız yoksa elektronik daha mantıklıBilişim Teknolojileri Alanı
Elektrik-Elektronik
Radyo-Televizyon Alanı