Neler Yeni

Meslek lisesi vs anadolu lisesi vs anadolu imam hatip lisesi

iyi meslek liseleri de var ama yine tavsiye etmem benim arkadaşlarımın gittiği meslek lisesi seni kapının önünden alıyor öğle yemeğini veriyor hepsi ücretsiz

Meslek liseleri hakkında yorumum, sadece eski tabirle nitelikli meslek liselerini aklında bulundur. Bazı proje okullarının imkanları ve öğrenci kitlesi daha güzel oluyor. Normal bir meslek lisesine gitmeni asla önermem.

Eğer ilk seneden YKS girme hedefin varsa da anadolu lisesinden devam. Şimdiden üniversite sınavını mı düşüneceğim deme sabit kararını ver.

9. sınıfa gidiyorum ve LGS den 404 puan yaptım İstanbul Gaziosmanpasada yaşıyorum uluyol bereç duragına yakınım obpsi 88 olan bir anadolu lisesine gidiyorum ama okuldan cok memnun sayılmam 10.sınıfta okul degistirsem mi degistirmesem mi emin değilim bana yakın olan ve puanı benim puanıma yakın olan 2 lise var istanbul ticaret odası mesleki ve teknik anadolu lisesi ve şehit servet asmaz anadolu imam hatip lisesi

lise degistirirsem bu 2 liseden birine gidebilirm yada lise baska öneriniz varsa ona da bakabilirm suanlık ne yapsam emin degilim kafam çok karısık
İmam Hatip den uzak dur 2. Yıl ateist olursun direk arkadaşım girdi baya da müslüman "dı"

İmam hatipi direkt ele bence. İmam hatip bende travma yaşattı liseden mezun olalı 3 sene oldu hala geçmedi. Zaten önünde tyt ayt gibi yoğun konulu sınavlar varken birde İmam hatibin arapca dersiyle uğraşma. Sırf arapca dersi yüzünden obp yerlerde benim. Hayatımın en büyük hatası İmam hatibe gitmek sırf eve yakın diye eğitim hayatıma büyük darbe vurdum. Zaten İmam hatibin içinde dönen ağır psikolojik şiddete diyecek birsey yok ben 2 sene zor dayandım açığa geçtim kurtuldum. Benim İmam hatipten mezun olanların hiçbiri sağlam değil bana göre hepsi kafayı oynatmış uyuşturucu bağımlıları bile o okuduğum okuldan mezun olanlardan daha sağlıklı karar veriyor

İmam hatip lisesine gideceğine sanayiye gidip meslek edin daha iyi.

En azından meslek lisesine gitmeni tavsiye ederim.

İmam Hatip den uzak dur 2. Yıl ateist olursun direk arkadaşım girdi baya da müslüman "dı"
benim orta okul arkadaşım hafızdı imam hatip lisesine gitti agnostik oldu 😂

dostum herkes çok biliyor gibi konuşmuşta 88obpli bir anadolu lisesine gideceğine eğer meslek 380 gibi bir notla falan alıyorsa kesinlikle oraya gitmeni tavsiye ederim bölüler nedir oradaki

dostum herkes çok biliyor gibi konuşmuşta 88obpli bir anadolu lisesine gideceğine eğer meslek 380 gibi bir notla falan alıyorsa kesinlikle oraya gitmeni tavsiye ederim bölüler nedir oradaki
Bilişim Teknolojileri Alanı
Elektrik-Elektronik
Radyo-Televizyon Alanı

Bilişim Teknolojileri Alanı
Elektrik-Elektronik
Radyo-Televizyon Alanı
radyo televizyonu tavsiye etmem bilgisayarla eletronik arasında gönlünüzden geçeni seçin değirm hocam ikiside iyidir ama üni planınız yoksa elektronik daha mantıklı

Geri