polis olmak istiyosan şartlari var gorunen yerlerinde belirgin yara vs olmamasi gibiArkadaşlar bu sene lgs sınavına giricem inşallah herkes istediği yerlere gider size bir sorum olucak ben polis olmak istiyorum sizce polis olunurmu yoksa tamirci mi olunur abilerimden tavsiyeler bekliyorum
Abi herhangi bir yerimde çok şükür belirgin bir yaram yok ve polis olmak için üniversite okumak gerek değil diye biliyorumpolis olmak istiyosan şartlari var gorunen yerlerinde belirgin yara vs olmamasi gibi
hobilerin nelerse onun uzerine kendini inşaa et
anadolu lisesi okursan universite de okuman lazim ama meslek lisesinde gidersen ornegin bilişim bolumu diyelim
4 sene zorunlu egitimini bitirdiginde (2-3 seneye düşücek gibi duruyor) dukkan açma belgeni ve ustalık belgenı alıyorsun
lise mezunu olsan yetiyor onun belli bi şartlari var boy uzunlugu kilo vesaire yanlış bilgilendirmek istemiyorumAbi herhangi bir yerimde çok şükür belirgin bir yaram yok ve polis olmak için üniversite okumak gerek değil diye biliyorum
Abi boy kilom ideal ya erkekler içon 1.67 gereklilik boylise mezunu olsan yetiyor onun belli bi şartlari var boy uzunlugu kilo vesaire yanlış bilgilendirmek istemiyorum
Sence abi tamircilik mi polislikmilise mezunu olsan yetiyor onun belli bi şartlari var boy uzunlugu kilo vesaire yanlış bilgilendirmek istemiyorum
2 side efor emek isteyen iş. ikisini kıyaslamak bana gore dogru olmaz ama neye yetenegin varsa ornegin araba tamirine meragın ve yetenegın varsa oraya yonelmen. daha dogruAbi boy kilom ideal ya erkekler içon 1.67 gereklilik boy
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sence abi tamircilik mi polislikmi
Peki abi çok teşekkür ederim cevapların için eyw2 side efor emek isteyen iş. ikisini kıyaslamak bana gore dogru olmaz ama neye yetenegin varsa ornegin araba tamirine meragın ve yetenegın varsa oraya yonelmen. daha dogru
ama benım onerim lgs ye güzel çaliş guzel bi puan al yaz tatilinde iyigene düşun
Ya abi ben bi 3ay tatilde gidiyim diyorum zaten akrabamın dükkanıda var ama bana polislik daha kolay gibi geliyor derslerimde idare ederderslerin güzel değilse kendine güvenmiyorsan mesleğe git.
Abi meslek bencede daha önde ama yorucu bir iş he yaparmıyım yaparım ama polislik daha güzel gibi geliyor bana bir de abi polis olursam iş imkanı sıkıntısı çekermiyimAga bana soracak olursan ben her zaman meslek lisesini daha önce görürüm çünkü elinde hiçbir şeyin yolunda gitmese bir altın bilezik oluyor ben kimya teknolojisi mezunuyum meslek lisesinden üniversitede 4 sene iletişim bölümü okudum pr çok uzun süre iş bulamadıktan sonra mecburi kimya teknisyenliği işine başvurdum ve şuan çalışıyordum belki beyaz yakalı değilim belki o plaza boylar daha havalı değilim ama onlardan daha fazla para kazandığıma eminim.
Deslerin nasıl ve denemelerde kaç net yapıyorsun onu söyle ona göre bişey diyelimArkadaşlar bu sene lgs sınavına giricem inşallah herkes istediği yerlere gider size bir sorum olucak ben polis olmak istiyorum sizce polis olunurmu yoksa tamirci mi olunur abilerimden tavsiyeler bekliyorum