Neler Yeni

Anadolu lisesine girebilirmiyim?

Buğrahan Mert

80+ Silver
hocam okulun adını söyleyebilir misin problem değilse
Kayseri fen hocam ne problemi olacak benim adıma lahmacun göndermeyin de aman o.O2
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yahyalı değil orası yüzde 3

Normal kayseri fen diye geçiyor

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,363
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Ben 9.sinif ogrencisiyim meslek lisesindeyim bu seneki ortalamam tam 70 bu ortalama ile anadolu bulabilirmiyim?
meslekte dal seçmediğin sürece istediğin gibi anadoluya gidebilirsin seçtikten sonra sadece meslek liselerine gidebilirsin ve evet o ortalamayla anadoluya girersin rahat

Tahmini olarak sansim yuzde kac :D
başka nakil isteyen yoksa belki yada aynı ortalamada birisi yapmıştır kimin devamsızlığı az ise ya da disiplin suçu gibi herhangi birşeyi yok ise onu alırlar

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
meslekte dal seçmediğin sürece istediğin gibi anadoluya gidebilirsin seçtikten sonra sadece meslek liselerine gidebilirsin ve evet o ortalamayla anadoluya girersin rahat
dal secimi zaten 10.sinifta diye biliyorum sadece bolum secimi sene basina alindi

başka nakil isteyen yoksa belki yada aynı ortalamada birisi yapmıştır kimin devamsızlığı az ise ya da disiplin suçu gibi herhangi birşeyi yok ise onu alırlar
0 disiplin sucu ve 0 gun devamsizligi olan ben 😎

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,363
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
dal secimi zaten 10.sinifta diye biliyorum sadece bolum secimi sene basina alindi
bölüm seçimi önemli bir şey değil bende meslek mezunuyum biliyorum az çok dal seçimi de değişiyor kimisi 10.başı veya sonu kimisi 11 başı yapıyor

0 disiplin sucu ve 0 gun devamsizligi olan ben 😎
şansına kalmış gerisi senden yüksek ortalamalı biri nakil istemediği sürece girersin bildiğim kadarıyla şuan 9.sınıfsan 9 da nakil alırken o sene ortalamana bakılmıyordu

Slayer109

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,576
İsim
Hasoyunlar
bölüm seçimi önemli bir şey değil bende meslek mezunuyum biliyorum az çok dal seçimi de değişiyor kimisi 10.başı veya sonu kimisi 11 başı yapıyor
Yani ben suan bilisim bolumundeyim ama degistirebilirmiyim?

şansına kalmış gerisi senden yüksek ortalamalı biri nakil istemediği sürece girersin bildiğim kadarıyla şuan 9.sınıfsan 9 da nakil alırken o sene ortalamana bakılmıyordu
Hangisine bakiliyordi hocam?

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,697
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Bırak meslek lisesinden kal bence öğrenim olarak gideceğin anadolu liselerinden daha iyidir

ensarxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ensar DAŞ
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım(Python, Unity, C#) , Donanım , Oyun
1621235829737.png

çok garip geldi hocam bana ya nakil işlemlerinin taban puana göre yapıldığı burada da bahsediliyor
Kayseri fen hocam ne problemi olacak benim adıma lahmacun göndermeyin de aman o.O2

Yahyalı değil orası yüzde 3

Normal kayseri fen diye geçiyor

Top Bottom