- Bütçe
- 3000
Arkadaşlar merhaba 2 anakart arasında kaldım sizce hangisini almalıyım veya bunlar harici onerebileceginiz pcie 4.0 anakart varsa yardımlarınızı bekliyorum
asrock tabii ki
Neden dolayı asrock üstadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki ses teknolojisi hangisinde daha iyi
- Geniş
- Soğutma için ekstra plakaları var
- PCIe x16 Sayısı 2 adet
globale baktım ikisinin ses çipinin farkı olmadığı söyleniyor eğer ses teknolojisi istiyorsan harici ses kartı almalısınPeki ses teknolojisi hangisinde daha iyi
Asrock mu demek istediniz üstadasas tabii ki usb 3,2 gen2 var diğerleri 3.2 gen1 typc var, ses yongası daha iyi, rgb kontroller
Teşekkürler üstadglobale baktım ikisinin ses çipinin farkı olmadığı söyleniyor eğer ses teknolojisi istiyorsan harici ses kartı almalısın
asas tabii ki usb 3,2 gen2 var diğerleri 3.2 gen1 typc var, ses yongası daha iyi, rgb kontroller
Çok teşekkür ederim hocam sağolun asrock alalım o zamanAlıntıyı görüntüleAynen aynen
evet asusun ki daha güncel ese yonsasına sahipAsrock mu demek istediniz üstad
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler üstad
Bende anlamadım hocam aralarında büyük fark varmı bilmiyorumAsrock özellik bakımından daha iyi fakat bios driver meselelerinde ve garanti servis konusunda baş ağrıtır işine yarayacak ahım şahım özellik farkı yoksa msi al kafan rahat etsin genel önerimde asus rog strix anakarttır
Asrock yani demi üstad Asus yazıyorsunuz daevet asusun ki daha güncel ese yonsasına sahip