Anakart + 14400F İşlemci + Kasa Satıyorum. Üçünü Ne Kadara Satmalıyım?

emrede00

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
306

Selamlar arkadaşlar,

AMD'ye geçeceğim için sistemimin bu üç ana parçasını satılığa çıkarıyorum. Fiyat konusunda net olamadım, bu yüzden size danışmak istedim.

MSI PRO B760M-P DDR5 anakart (mATX), i5-14400F işlemci ve Bitfenix Nova Mesh SE kasa (Mor)

Parçaların hepsi garantili ve faturalıdır. Kutuları da duruyor, sadece işlemci "tray" olduğu için kutusu yok.

Sizce bu seti ne kadara satmalıyım? Ya da tek tek fiyatları ne olmalı?

Parçaların Akakçe linkleri bunlar:

Bir fiyat verir misiniz. Teşekkürler şimdiden.

kardeş ne kadar süre kullnadın nasıl kullandın anakartın 0 6 ise sende kullanma sürene göre fiyat belirile 1 yıllık ise 4500 yaz pazarlıkta yap diğer ürünle içinde geçerli ilan sitelerine de bak duruma göre sat kardeş

Selamlar arkadaşlar,

AMD'ye geçeceğim için sistemimin bu üç ana parçasını satılığa çıkarıyorum. Fiyat konusunda net olamadım, bu yüzden size danışmak istedim.

MSI PRO B760M-P DDR5 anakart (mATX), i5-14400F işlemci ve Bitfenix Nova Mesh SE kasa (Mor)

Parçaların hepsi garantili ve faturalıdır. Kutuları da duruyor, sadece işlemci "tray" olduğu için kutusu yok.

Sizce bu seti ne kadara satmalıyım? Ya da tek tek fiyatları ne olmalı?

Parçaların Akakçe linkleri bunlar:

Bir fiyat verir misiniz. Teşekkürler şimdiden.
6.000 yaz pazarlık yapılırsa 5.500 veya 4.500 rahat satarsın

6.000 yaz pazarlık yapılırsa 5.500 veya 4.500 rahat satarsın

üçü mü 6k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardeş ne kadar süre kullnadın nasıl kullandın anakartın 0 6 ise sende kullanma sürene göre fiyat belirile 1 yıllık ise 4500 yaz pazarlıkta yap diğer ürünle içinde geçerli ilan sitelerine de bak duruma göre sat kardeş

tertemiz kullandim alalı 5-6 ay falan oluyor max 1 sene bu yılın mayısından önce gibi almıştım anakart 4.5 5 civarına gitse işlemcide 4.5 5 civarına gitse kasayla beraber 11k bıraksın bana bu üçü yeter

üçü için 6k az değil mi ?

üçü için 6k az değil mi ?
daha fazla eder ama tavsiyem tek tek satması, piyasaya baksın 14400F ne kadar belli zaten en ucuz ilanlara yakın fiyattan koyar satar, anakartı da en ucuz B760 piyasasına koyup rahat satar ya da işlemcinin yanında isteyen olursa toplu satar. Kasayı da en kötü 1000 liraya falan verir birine kasanın ikinci eli çok satmıyor.

Anakart 4k dan koysan

İşlemciyi 6k dan koysan

İnsanların o kasaya pek para vereceğini sanmıyom 1500 de kasaya koysan.

Pazarlıkla hepsinden 500 TL düşme payı bırakırsın. 9-10K civarına satmaya çalışırsın artık.

Tabii ikinci el buna 10k vermek yerine gidip sıfır 7500 F ve AMD anakart almak daha mantıklı olur bence.

Anakart 2000, işlemci 3000, kasa 1000 TL, daha fazlasını yazın ama uzun uzun beklersiniz. Anladığım kadarıyla yüksek fiyattan aldığınız ve çok süre geçmediği için söylenen fiyatlar sizi hayal kırıklığına uğratıyor ama ikinci el ticareti böyledir, öyle yüksek fiyat verenlerin hayalciliğine kanmayın ya da kanın ve o fiyatı koyun, sonra neden aylarca arayıp sonra yok, neden satılmıyor diye kendinize dert edinin, tercih sizin. Eğer sistemi yükseltmenin acelesi yok ve bu işlemci ile istediğiniz performansı alabiliyorsanız satmayın kullanın.

Anakart 2000, işlemci 3000, kasa 1000 TL, daha fazlasını yazın ama uzun uzun beklersiniz. Anladığım kadarıyla yüksek fiyattan aldığınız ve çok süre geçmediği için söylenen fiyatlar sizi hayal kırıklığına uğratıyor ama ikinci el ticareti böyledir, öyle yüksek fiyat verenlerin hayalciliğine kanmayın ya da kanın ve o fiyatı koyun, sonra neden aylarca arayıp sonra yok, neden satılmıyor diye kendinize dert edinin, tercih sizin. Eğer sistemi yükseltmenin acelesi yok ve bu işlemci ile istediğiniz performansı alabiliyorsanız satmayın kullanın.

babus hepsine 1k daha eklemek lazım fazla dusuk dedin b760 ddr4 olandan değil ddr5 işlemcinin sıfırıda 8k en ucuz ben 5 6 civarından işlemciyi versem 4'!den anakartı versem 1 1.5 kasayı versem okyim

14400F harbi 1-2 yıl daha götürür satma sebebiniz nedir ?

RAM fiyatlarıda uçmuş iken DRR5 2. el sistemler zor satılacaktır. Anakart ve İşlemciyi alsa ne yapacak adam RAM eklemek istese 8-10k dan başlıyor.

14400F harbi 1-2 yıl daha götürür satma sebebiniz nedir ?

RAM fiyatlarıda uçmuş iken DRR5 2. el sistemler zor satılacaktır. Anakart ve İşlemciyi alsa ne yapacak adam RAM eklemek istese 8-10k dan başlıyor.

l3 onbellek muhabbeti harbiden cok dusuk fps almamı sağlıyor + 4093 mhz'de takılıp kalıyor 1 mhz daha artmıyor fortnite için aldıgım fpsler ve %1'ler bir dunya optimizasyon şu bu bios ayarı herşeyi kurcalamama rağmen düzelmedi cs2 valo vb fps oyunlarında performansı çok çok kötü hikayelilerde ve ek kartı ağırlıklı oyunlarda memnunum ama gunumun cogu fpste zaten bende artık sinir krizi gecirecegimde x3d birşeye veya 9600x'e falan geçeyim rahat edeyim diyorum

işlemci çok iyi bir soğıutucum olmamasına rağmen 40 50 derecelerde max yükte geziyor lanolm git biraz zorla kendini boostla hızını e core'ları kapatınca p core'lar sabit 4.7 veriyor ama e core açınca niyeyse lanetolasıca işlemci ısınmamasına rağmen p corelar veremiyor 4.7ghz'i

birde amd'de normal sv cpularda bile bir dünya pbo'sudur x3d gaming özelliği ram oc'si undervolt'u bir dünya ayar var bunda hicbirsey yapamıyorsun

anakart 4 işlemci 5 kasa 1

tamam nereye koyayım babus bu fiyata hic 2. el satmadim daha once urun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,172,927
Üyeler
186,264
Son üye