Neler Yeni

Çözüldü✓ Anakart alacağım ama bazı sorularım var

Bütçe
6000

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eren Bilal Cihan

Ssd ve anakart alacağım ssdye karar verdim anakart olarakta bunu almayı düşünüyorum bu anakart iyi mi?6k bütçem var Am4,ddr4 daha iyi bir anakart varsa atabilir misiniz?
Birde alacaklarımın acelesi yok Hepsiburada veya itopya bahar indirimlerinde alabilirim beklesem zam gelir mi direkt alayım mı?
Hocam bu kadar para vereceğinize anakarta 3K ya ddr5 anakart alıp işlemcinizide satıp AM5 geçsenize, sorunuzada cevap vereyim evet güzel anakart ama B550 ye ben bu kadar para vermezdim

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu kadar para vereceğinize anakarta 3K ya ddr5 anakart alıp işlemcinizide satıp AM5 geçsenize, sorunuzada cevap vereyim evet güzel anakart ama B550 ye ben bu kadar para vermezdim
Ramlar ve işlemci neredeyse 0 kullanmak istiyorum birde anakart değişince soğutucu da değiştirmem gerekecek şuan kule tipi kullanıyorum soğutucuyu değiştireceğim zaman kaliteli bir sıvı soğutma almak istiyorum ama ona bütçem yok şuan

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Eren Bilal Cihan
Ramlar ve işlemci neredeyse 0 kullanmak istiyorum birde anakart değişince soğutucu da değiştirmem gerekecek şuan kule tipi kullanıyorum soğutucuyu değiştireceğim zaman kaliteli bir sıvı soğutma almak istiyorum ama ona bütçem yok şuan
Hayır soğutucu değiştirmenize gerek AM4 soğutucuların hepsi AM5 de oluyor illa kullanıcam derseniz ucuza B450 felan alın AM4 e yatırım yapmak cidden mantıksız.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır soğutucu değiştirmenize gerek AM4 soğutucuların hepsi AM5 de oluyor illa kullanıcam derseniz ucuza B450 felan alın AM4 e yatırım yapmak cidden mantıksız.
Soğutucu değiştirmem gerekecek sanıyordum ozaman anakart ve işlemciyi satıp am5e geçeyim direkt bilgilendirdiğin için teşekkür ederim

Top Bottom