Neler Yeni

Hepsiburada 24Bin TL ye en iyi sistem nedir?

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Ege Y.
Attığın sistemi inceledim. İşlemcileri geçiyorum çok fark göremedim. Ben ramleri 32 almayı düşünüyorum bu sistemde 16gb var. Ekran kartı olarak AMD asla almam zamanında driver hatalarıyla çok uğraştım sadece nvidia alırım artık. Ayrıca Rx7600 3070ti gücünde olduğunu da düşünmüyorum. Sıvı soğutma yok, ssd yavaş, ve 12 ay taksitle ~30k ya geliyor, attığınız sistem şahsen 30k verilecek bir sistem gibi gelmedi. Ben 24k limit ile sadece belirttiğim parçaları alacağım siz bana sistem sunuyorsunuz. Bu arada ilginiz ve uğraşınız için de teşekkür ederim.
Siz bilirsiniz hocam ne de olsa sizin sisteminiz

byabo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
yusuf karahanlı
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
zencıbulluku
Steam
yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Yok
PlayStation ID
Yok
Xbox Live Gamertag
Yok
Steam ID
Yok
Epic Games
Yok
Origin
Yok
Battle.net
Yok
Oculus
Yok
Second Life
Yok
Discord
Yok
Twitch
Yok
YouTube
E elinize veriyim ozaman
Attığın sistemi inceledim. İşlemcileri geçiyorum çok fark göremedim. Ben ramleri 32 almayı düşünüyorum bu sistemde 16gb var. Ekran kartı olarak AMD asla almam zamanında driver hatalarıyla çok uğraştım sadece nvidia alırım artık. Ayrıca Rx7600 3070ti gücünde olduğunu da düşünmüyorum. Sıvı soğutma yok, ssd yavaş, ve 12 ay taksitle ~30k ya geliyor, attığınız sistem şahsen 30k verilecek bir sistem gibi gelmedi. Ben 24k limit ile sadece belirttiğim parçaları alacağım siz bana sistem sunuyorsunuz. Bu arada ilginiz ve uğraşınız için de teşekkür ederim.
Reis şu amd önyargınızı kırın artık sizin gibileri yüzünden nvidia ekran kartlarının fiyatı artıyor o hatalar tarihe karıştı ben 7700xt kullanıyorum psumun dandik olmasına rağmen arkadaşlarım da sırasıyla rx 7600, 6800, 7800xt kullanıyorlar en ufak hata bile almadılar nvidia 8gb vramle devam etsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis şu amd önyargınızı kırın artık sizin gibileri yüzünden nvidia ekran kartlarının fiyatı artıyor o hatalar tarihe karıştı ben 7700xt kullanıyorum psumun dandik olmasına rağmen arkadaşlarım da sırasıyla rx 7600, 6800, 7800xt kullanıyorlar en ufak hata bile almadılar nvidia 8gb vramle devam etsin
Eski konularımada bakabilirsiniz bende önyargılıydım

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tarık Kerem Çifcibaşı

Eski konularımada bakabilirsiniz bende önyargılıydım
Hocam yakın zamanda RX6700M li laptopumda ekran kartı driver hatası yüzünden bazı oyunlarda siyah erkanda kalıyodum :D. DDU ile silip tekrar yükleyince düzeldi. Amd kartların sorunları düzelmiş olabilir belki artık wattman hatası almam ama insan yine de korkuyor uğraşmak istemiyorum ya. Siz ya da arkadaşlarınızdan herhangi biriniz wattman hatası aldınız mı? Ve amd nin FSR si DLLS e kıyasla hala kötü durumda olduğunu düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?

byabo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
yusuf karahanlı
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
zencıbulluku
Steam
yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Yok
PlayStation ID
Yok
Xbox Live Gamertag
Yok
Steam ID
Yok
Epic Games
Yok
Origin
Yok
Battle.net
Yok
Oculus
Yok
Second Life
Yok
Discord
Yok
Twitch
Yok
YouTube
E elinize veriyim ozaman
Hocam yakın zamanda RX6700M li laptopumda ekran kartı driver hatası yüzünden bazı oyunlarda siyah erkanda kalıyodum :D. DDU ile silip tekrar yükleyince düzeldi. Amd kartların sorunları düzelmiş olabilir belki artık wattman hatası almam ama insan yine de korkuyor uğraşmak istemiyorum ya. Siz ya da arkadaşlarınızdan herhangi biriniz wattman hatası aldınız mı? Ve amd nin FSR si DLLS e kıyasla hala kötü durumda olduğunu düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Bence amddeki fsr3 ün dlss den farkı yok kafanı ekrana sokmadığın sürece birde zaten laptoptaki kartları sıkıntılı amdnin ona lafım yok wattman hatası fln tarihin tozlu sayfalarına karıştı artık reis nvidia fanboylarının diline düşmüş ben 7700 xt ile renderde yaptım yayında açtım hiç bir sıkıntı olmadı psu mun dandik olmasına rağmen

amd EKRAN KARTI Alınır mı??? Diye bir konum var 7 sayfalık onuda inceleyebilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tarık Kerem Çifcibaşı
Bence amddeki fsr3 ün dlss den farkı yok kafanı ekrana sokmadığın sürece birde zaten laptoptaki kartları sıkıntılı amdnin ona lafım yok wattman hatası fln tarihin tozlu sayfalarına karıştı artık reis nvidia fanboylarının diline düşmüş ben 7700 xt ile renderde yaptım yayında açtım hiç bir sıkıntı olmadı psu mun dandik olmasına rağmen

amd EKRAN KARTI Alınır mı??? Diye bir konum var 7 sayfalık onuda inceleyebilirsiniz
Konuyu inceledim. Savunanlar da var şans işi diyen de. Ne kadar düşük şans da olsa şansız insanız be hocam kesin beni bulur o sıkıntılı kartlar :(

byabo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
yusuf karahanlı
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
zencıbulluku
Steam
yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Yok
PlayStation ID
Yok
Xbox Live Gamertag
Yok
Steam ID
Yok
Epic Games
Yok
Origin
Yok
Battle.net
Yok
Oculus
Yok
Second Life
Yok
Discord
Yok
Twitch
Yok
YouTube
E elinize veriyim ozaman
Konuyu inceledim. Savunanlar da var şans işi diyen de. Ne kadar düşük şans da olsa şansız insanız be hocam kesin beni bulur o sıkıntılı kartlar :(
6700 kullandım 550 kullandım 5700 kullandım bana hiç sıkıntılı olanlar gelmedi şanş işi fln değil bence güzel olan bir model alırsan sıkıntı çıkarmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tarık Kerem Çifcibaşı
6700 kullandım 550 kullandım 5700 kullandım bana hiç sıkıntılı olanlar gelmedi şanş işi fln değil bence güzel olan bir model alırsan sıkıntı çıkarmaz
Belki de, ama şu ana kadar rx 570 ve rx6700m kullandım ve ikisinde de sıkıntılar çektim rx6700m pek sıkıntı yaşatmadı doğruya doğru. Ancak kullandığım gtx1660, rtx 2060, rtx 3060, ve rtx 4060 lı sistemlerin hiçbirinde driver sorunu çekmedim. Günün sonunda yine amd alırsam yine sıkıntı çekeceğim gibi hissediyorum da bakalım ne olur belki de 7900xt alabilirim. Konudan da sapmış olduk :D

byabo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
yusuf karahanlı
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
zencıbulluku
Steam
yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Yok
PlayStation ID
Yok
Xbox Live Gamertag
Yok
Steam ID
Yok
Epic Games
Yok
Origin
Yok
Battle.net
Yok
Oculus
Yok
Second Life
Yok
Discord
Yok
Twitch
Yok
YouTube
E elinize veriyim ozaman
Belki de, ama şu ana kadar rx 570 ve rx6700m kullandım ve ikisinde de sıkıntılar çektim rx6700m pek sıkıntı yaşatmadı doğruya doğru. Ancak kullandığım gtx1660, rtx 2060, rtx 3060, ve rtx 4060 lı sistemlerin hiçbirinde driver sorunu çekmedim. Günün sonunda yine amd alırsam yine sıkıntı çekeceğim gibi hissediyorum da bakalım ne olur belki de 7900xt alabilirim. Konudan da sapmış olduk :D
Sende diyorsun eskiye nazaran azaldı 7000 serisinde hiç yok daha bugün 3070ti ile mavi ekran yiyen adam gördüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tarık Kerem Çifcibaşı
Sende diyorsun eskiye nazaran azaldı 7000 serisinde hiç yok daha bugün 3070ti ile mavi ekran yiyen adam gördüm
Doğrudur hocam teknoloji işi şans işi sonuçta

byabo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
yusuf karahanlı
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
zencıbulluku
Steam
yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Yok
PlayStation ID
Yok
Xbox Live Gamertag
Yok
Steam ID
Yok
Epic Games
Yok
Origin
Yok
Battle.net
Yok
Oculus
Yok
Second Life
Yok
Discord
Yok
Twitch
Yok
YouTube
E elinize veriyim ozaman

KAYA9299

80+
İyi forumlar, Kuvettürk Hepsiburada da 12 ay faizsiz taksit veriyor bende bunu kullanıp bir sistem toplayım dedim ancak 24k limit verdi bende 7600x li sistem toplayacaktım ama olmadı. O yüzden 5800x li sistem toplayayım dedim. parçaları aşağıya bırakıyorum düşünceleriniz ve önerileriniz nedir?

Anakart1 - Anakart2 bu iki anakart arasında kararsız kaldım arasındaki farka değer mi?
CPU
RAM
PSU
Sıvı Soğutma
Kasa

Ekran kartı olarak da 4070 super dusunuyodum ancak hemen alamam, şu anda kullandığım laptopu kullanmaya devam edeceğim ya da ikinci el temiz 3080ti-3070ti falan alacağım.
Üstüne nakit peşin ekleyip alabilirsiniz istediğiniz sistemi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Tarık Kerem Çifcibaşı
Aynen öyle şanş işi
nvidia fanboylarını bende anlamıyorum birçoğu hayatında hiç amd ekran kartı kullanmamış amd kötü diye sallıyor. Konuya geri dönecek olursak, attığım parçalar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Üstüne nakit peşin ekleyip alabilirsiniz istediğiniz sistemi.
anakartlar arasında hangisini seçmeliyim aradaki farka değecek bir özellik var mı?

byabo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
yusuf karahanlı
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Instagram
zencıbulluku
Steam
yok
Twitter
Yok
Facebook
Yok
Discord
Yok
Reddit
Yok
PlayStation ID
Yok
Xbox Live Gamertag
Yok
Steam ID
Yok
Epic Games
Yok
Origin
Yok
Battle.net
Yok
Oculus
Yok
Second Life
Yok
Discord
Yok
Twitch
Yok
YouTube
E elinize veriyim ozaman
nvidia fanboylarını bende anlamıyorum birçoğu hayatında hiç amd ekran kartı kullanmamış amd kötü diye sallıyor. Konuya geri dönecek olursak, attığım parçalar hakkında ne düşünüyorsunuz?

anakartlar arasında hangisini seçmeliyim aradaki farka değecek bir özellik var mı?
Reis bütçeni zorlamayacaksa anakart 1 onun dışında parçalar güzel

Top Bottom