Yeni nesil diyorsun vay arka taraftan kablo gizlemeli mi kasa ve anakartKablonun ışıklısına ışıksızına karşıyım
Bir tek ekran kartı için beyaz bir kabloya ihtiyacım var diğer kablolar zaten kasanın arkasından geçiyor dert değil.
AynenYeni nesil diyorsun vay arka taraftan kablo gizlemeli mi kasa ve anakart
aynı şekil bende hocam kasayı aldık bakalım gerisi kaldıAynen
Kasa bu, aldım köşede bekliyor. Sıvı soğutma ve ekran kartını da beyaza çevirince sistemi dizeceğimMSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Beyaz Micro ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Beyaz Micro ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Beyaz Micro ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 4.853,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunun anakartı özel oluyor onu unutma hayırlı olsun şimdiden kasa çok güzelAynen
Kasa bu, aldım köşede bekliyor. Sıvı soğutma, anakart ve ekran kartını da beyaza çevirince sistemi dizeceğimMSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Beyaz Micro ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Beyaz Micro ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Beyaz Micro ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 4.853,59 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Lian li fanda tak buna güzel dururBunun anakartı özel oluyor onu unutma hayırlı olsun şimdiden kasa çok güzel
Evet, benim devasa tomahawk sığmıyor bile. Ama standart micro-atx anakartlarda uyumlu diye biliyorum, illa project zero olmasına gerek yok sanırım.Bunun anakartı özel oluyor onu unutma hayırlı olsun şimdiden kasa çok güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lian li fanda tak buna güzel durur
Ozaman bı anlami kalmaz o kasanın olayı anakart kablo girişleri arkaya takılması yani farklı anakart alırsan o kablolar görünecekEvet, benim devasa tomahawk sığmıyor bile. Ama standart micro-atx anakartlarda uyumlu diye biliyorum, illa project zero olmasına gerek yok sanırım.