Neler Yeni

Yardım Anakart aldım fakat şu an deneyemiyorum

Trumbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Fatih
Merhaba arkadaşlar,

Geçen gün Hepsiburadadan z590 torpedo aldım indirimli olarak fakat şu anda çalışıp çalışmadığını deneyemiyorum malesef, işlemci yurtdışından 2 ay sonra gelecek, acaba istanbulda (fatih çevresi olursa eğer iyi olur) anakartı deneyebileceğim bi yardımsever arkadaş var mıdır? :) Ve ya başka türlü deneyebilirsem eğer bilgilendirirseniz sevinirim. (Lga 1200- intel 10 ve 11. Nesil)

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Kerem Uyar
Merhaba arkadaşlar,

Geçen gün Hepsiburadadan z590 torpedo aldım indirimli olarak fakat şu anda çalışıp çalışmadığını deneyemiyorum malesef, işlemci yurtdışından 2 ay sonra gelecek, acaba istanbulda (fatih çevresi olursa eğer iyi olur) anakartı deneyebileceğim bi yardımsever arkadaş var mıdır? :) Ve ya başka türlü deneyebilirsem eğer bilgilendirirseniz sevinirim. (Lga 1200- intel 10 ve 11. Nesil)
Bilgisayarcıya gidip denemek istediğini söylersen ücret almadan yardımcı bile olabilirler. Dene şansını bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Topkapı Şehremini'den Vakıf Gureba hastanesine( bezmialem) inen o dar yolda ikinci sola girersen (bimin olduğu sokak) bir bilgisayarcı vardı. İyi bir abimiz eskiden çok cd alırdım.

Trumbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birisi çıkmazsa eğer öyle yaparım muhtemelen
Bilgisayarcıya gidip denemek istediğini söylersen ücret almadan yardımcı bile olabilirler. Dene şansını bence.

Topkapı Şehremini'den Vakıf Gureba hastanesine( bezmialem) inen o dar yolda ikinci sola girersen (bimin olduğu sokak) bir bilgisayarcı vardı. İyi bir abimiz eskiden çok cd alırdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ahmet
aynı durumdayım. hatta istesem uzay montaj yapıp denerim ama gerek varmı? bozuksa servisine gönderirsin yapar yollarlar yada değişim yaparlar ki bozuk çıkma ihtimali %5 flndır.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bi sorun olacağını sanmıyorum sıfır ürün sonuçta

Trumbo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orası öyle de tabi, ürünü açtığımda ambalajda anakartın keskin kenarları sürtmüş herhalde, yırtıklar vardı. İçimi rahatlatmak istedim bi bakıma

aynı durumdayım. hatta istesem uzay montaj yapıp denerim ama gerek varmı? bozuksa servisine gönderirsin yapar yollarlar yada değişim yaparlar ki bozuk çıkma ihtimali %5 flndır.
2 ay sonra kabul edeceklerini sanmıyorum :/

Son düzenleme:

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,502
İsim
Mert Can Ergün
Nerden aldın anakartı

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Kerem Uyar
Orası öyle de tabi, ürünü açtığımda ambalajda anakartın keskin kenarları sürtmüş herhalde, yırtıklar vardı. İçimi rahatlatmak istedim bi bakıma

Bence yakınsan dediğim yere git dene. Teknoloji işi şans işidir. %5 bile bir ihtimal sonuçta.

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ahmet

iade demedim servis dedim

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sıfır üründe de sorun çıkıyor. Rival 650 Wireless almıştım bozuk çıktı, gittim İtopya'ya verdim. Yenisi ile değişim çıktı.

Nerden aldın anakartı
Bunun bir önemi yok, N11'den aldığım Monitör tamamen kusursuz geldi. Arkadaşın biri Amazondan aldı sorunluydu. (Şans işi)

Son düzenleme:
Top Bottom