Sürücü kurulumunda bu hatayı alanı ilk defa görüyorum. Rapor paylaşır mısınız?
Rehber: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...www.technopat.net
videoyu izleyip atıyorum hemenSorunu an itibariyle büyük oranda çözmüş bulunuyorum. İnternetten DLL dosyası indirip sistem klasörüne atmışsınız, soruna bu sebep oluyor. Bahsettiğim raporu atarsanız düzeltebilirim.
Sorunu an itibariyle büyük oranda çözmüş bulunuyorum. İnternetten DLL dosyası indirip sistem klasörüne atmışsınız, soruna bu sebep oluyor. Bahsettiğim raporu atarsanız düzeltebilirim.
C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll
C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dllHayır, sadece belirttiğim dosyaları silin.bunuda silmek lazımmı bide özel izin gerektiriyor
şimdide bu hataları verdiDenetim masasından C++'ın 2015 sürümüne ait bütün yazılımları kaldırıp attığım linkten kurun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır, sadece belirttiğim dosyaları silin.
3 link vardı ilk 2 linkde 2 dosyayı seçip kurdum 4 etti orda en son linkde rar dan dosya kurdum oda 1 taney di 5 dosya kurmuş oldumEksiksiz kurdunuz değil mi? Toplamda bilgisayara 6 tane dosya inmesi lazım ve hepsini kurmanız lazım.
benim hatam k.b en alttaki paket dosyasını kurmayı unutmuşumİlk linkte 3 tane dosya vardı. Sanırım x86 veya x64 olanlardan birini kurmadınız.