anakart chipset yükleme

_N3ver

80+
Reaksiyon skoru
6
arkadaşlar öncelikle tam olarak bu konuyamı giriyor bilmiyorum ama anakartın chipsetini yükleyemiyoruım kurulumu yapıyor ama sonra '0xc00007b' hatasını veriyor bi çözüm önerebilir misiniz?

Sürücü kurulumunda bu hatayı alanı ilk defa görüyorum. Rapor paylaşır mısınız?

Sürücü kurulumunda bu hatayı alanı ilk defa görüyorum. Rapor paylaşır mısınız?
bende ilk defa karşılaşıyorum :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

origin setup da falanda görüyorum sadece chip set değil

Sorunu an itibariyle büyük oranda çözmüş bulunuyorum. İnternetten DLL dosyası indirip sistem klasörüne atmışsınız, soruna bu sebep oluyor. Bahsettiğim raporu atarsanız düzeltebilirim.

Sorunu an itibariyle büyük oranda çözmüş bulunuyorum. İnternetten DLL dosyası indirip sistem klasörüne atmışsınız, soruna bu sebep oluyor. Bahsettiğim raporu atarsanız düzeltebilirim.
videoyu izleyip atıyorum hemen

rapor dosyası bu

Son düzenleme:
C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll

Bu iki dosyayı silip aşağıdakileri kurun.
Bu linklerdeki bütün paketleri indirmelisiniz. Bazılarını indirirken birden çok dosya indirme ile ilgili bir bildirim alabilirsiniz, izin ver seçeneğine tıklayın.

Ayrıca aklınızda bulunsun, bir DLL hatası aldığınız zaman o dosyayı internetten direkt indirmeyin, geldiği paketleri indirin. Aşağıda bazı dosyaların hangi paketlerle geldiği yazılmış mesela.

Denetim masasından C++'ın 2015 sürümüne ait bütün yazılımları kaldırıp attığım linkten kurun.

Hayır, sadece belirttiğim dosyaları silin.
şimdide bu hataları verdi

verdiğin dosyaları indirip kurdum

Eksiksiz kurdunuz değil mi? Toplamda bilgisayara 6 tane dosya inmesi lazım ve hepsini kurmanız lazım.

Eksiksiz kurdunuz değil mi? Toplamda bilgisayara 6 tane dosya inmesi lazım ve hepsini kurmanız lazım.
3 link vardı ilk 2 linkde 2 dosyayı seçip kurdum 4 etti orda en son linkde rar dan dosya kurdum oda 1 taney di 5 dosya kurmuş oldum

İlk linkte 3 tane dosya vardı. Sanırım x86 veya x64 olanlardan birini kurmadınız.

İlk linkte 3 tane dosya vardı. Sanırım x86 veya x64 olanlardan birini kurmadınız.
benim hatam k.b en alttaki paket dosyasını kurmayı unutmuşum :(

sorunum çözüldü yardımın için teşekkürler

Geri