Yardım Anakart CPU Pin ve GPU pin sorunu

EmrCPR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
778
Herkese hayırlı akşamlar iyi forumlar dilerim öncelikle.

Benim ufak bi sorum olucak.

1) Anakart modelim Asus tuf x570 plus bu anakartta CPU pin girişi 8+4 yalnız benim aldığım PSU da ise 8pin var PSU markası fsp k700 80+ bunu nasıl çözebilirim.

2) ekran kartım palit 2070s js bu ekran kartın da da 8+8 pin girişi var ama PSU da da 6+2 pin girişi var. Bu sorunu nasıl çözebiliriz PSU mu değiştirmek gerekiyor. (PSU da 6+2 pinden toplam 4 adet var bunları birleştirip taksam 8+8 yapsam bir sıkıntı olur mu ?)

Herkese hayırlı akşamlar iyi forumlar dilerim öncelikle.

Benim ufak bi sorum olucak.

1) Anakart modelim Asus tuf x570 plus bu anakartta CPU pin girişi 8+4 yalnız benim aldığım PSU da ise 8pin var PSU markası fsp k700 80+ bunu nasıl çözebilirim.

2) ekran kartım palit 2070s js bu ekran kartın da da 8+8 pin girişi var ama PSU da da 6+2 pin girişi var. Bu sorunu nasıl çözebiliriz PSU mu değiştirmek gerekiyor. (PSU da 6+2 pinden toplam 4 adet var bunları birleştirip taksam 8+8 yapsam bir sıkıntı olur mu ?)
6+2 zaten bütünleşik olabiliyor 8lazım olursa 8 6 lazım olursa 6 kullanılsın diye cpu girişi için çok sağlıklı olmayabilir ama dönüştürücü kullanmayı deneyebilirsiniz

Ekran kartı için ikisini takın
Cpu için dönüştürücü almanız lazım ancak alasıya kadar 8 pin de çalışır

6+2 zaten bütünleşik olabiliyor 8lazım olursa 8 6 lazım olursa 6 kullanılsın diye cpu girişi için çok sağlıklı olmayabilir ama dönüştürücü kullanmayı deneyebilirsiniz
Bildiğiniz bir dönüştürücü var mı ? Varsa link atabilirmisiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı için ikisini takın
Cpu için dönüştürücü almanız lazım ancak alasıya kadar 8 pin de çalışır
Teşekkür ederim. Herhangibir sıkıntı çıkmaz değil mi ? İkisini de taktığım anda.

Bildiğiniz bir dönüştürücü var mı ? Varsa link atabilirmisiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim. Herhangibir sıkıntı çıkmaz değil mi ? İkisini de taktığım anda.
çoğu kişi 8 pini bağlasanız yeter demiş sadece molex dönütürücüler var ve çok sağlıklı olmuyor

Ekran kartı için sıkıntı olmaz
Cpu için +4 overclock için bir şey olacağını sanmıyorum

çoğu kişi 8 pini bağlasanız yeter demiş sadece molex dönütürücüler var ve çok sağlıklı olmuyor
Evet çoğu kişi öyle yazmış. Diğer 4 pin OC yapılacak ise takılması gerekiyor felan demişler ama şu anda aklıma takıldı bir sıkıntı olur mu acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,821
Üyeler
189,734
Son üye
Cengiz.turk
Geri