Neler Yeni

Anakart Değişimi İçin Öneriler

Kuzeyyt57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kuzey Bukan
Şu anda Intel H55m chipset PCI-e 2.0 1156p anakart kullanıyorum. Amacım RX 6400 almak. PCI-e 2.0 yeterli gelmiyor. Bana bir anakart öneriniz var mı? (işlemci: Intel Core i5 3470 3.20GHz - 3.60 GHz)

lichae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Nihan
Steam
lichae
Discord
lichae#2572
en mantıklısı işlemciyi de anakartı da yenilemek olacak, bütçeniz nedir?

Kuzeyyt57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kuzey Bukan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
en mantıklısı işlemciyi de anakartı da yenilemek olacak, bütçeniz nedir?
Yeni Bir İşlemci Almayı Şuan İçin Düşünmüyorum Ama alsam Ryzen 3 3600 Olabilirdi (İşlemci İçin Bütçe Ayırmamıştım)

lichae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Nihan
Steam
lichae
Discord
lichae#2572
Yeni Bir İşlemci Almayı Şuan İçin Düşünmüyorum Ama alsam Ryzen 3 3600 Olabilirdi (İşlemci İçin Bütçe Ayırmamıştım)
işlemci için yeterli bütçeniz var mı peki, ayırabilir misiniz?
işlemci olarak r5 5500 ve anakart olarak asus prime b450m-k II sizi uzun bir süre götürecektir, ayrıca upgrade için uygun olur

Kuzeyyt57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kuzey Bukan
işlemci için yeterli bütçeniz var mı peki, ayırabilir misiniz?
işlemci olarak r5 5500 ve anakart olarak asus prime b450m-k II sizi uzun bir süre götürecektir, ayrıca upgrade için uygun olur
Tamamdır Ama Şuanda Sizce İşlemciyi Ve Anakartı mı Yoksa Ekran Kartını Mı Upgradelemeliyiz ?

lichae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Nihan
Steam
lichae
Discord
lichae#2572
Tamamdır Ama Şuanda Sizce İşlemciyi Ve Anakartı mı Yoksa Ekran Kartını Mı Upgradelemeliyiz ?
bence önce işlemci alın, sonra anakart, daha sonra da ekran kartını alın çünkü ekran kartını önce alsanız bile darboğaz olur gibi. ayrıca 6400 pek önermiyorum 2. elde çok daha iyi kartlar alınabilir

Kuzeyyt57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kuzey Bukan
bence önce işlemci alın, sonra anakart, daha sonra da ekran kartını alın çünkü ekran kartını önce alsanız bile darboğaz olur gibi. ayrıca 6400 pek önermiyorum 2. elde çok daha iyi kartlar alınabilir
Önce Anakart Almam Gerekmez Mi ? Soket Tipi Ve Pcie Sürümü Açısından

lichae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Nihan
Steam
lichae
Discord
lichae#2572
Önce Anakart Almam Gerekmez Mi ? Soket Tipi Ve Pcie Sürümü Açısından
e tabii ki, ama birinden biri olmasa zaten çalışmayacak hangisine paranız yetiyorsa onu önce alabilirsiniz fark etmez

Kuzeyyt57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kuzey Bukan
e tabii ki, ama birinden biri olmasa zaten çalışmayacak hangisine paranız yetiyorsa onu önce alabilirsiniz fark etmez
İlk Başta Amacım Şuydu Ben Ekran Kartını Alırım (İşlemcim Ucu Ucuna Besliyor) Sonrasında Anakart Değişikliğine Giderim (Pcie Sürümü İçin Ve İşlemci İçin) Son Olarakta İşlemcimi Takarım. (PSU: 850W)

lichae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Nihan
Steam
lichae
Discord
lichae#2572
İlk Başta Amacım Şuydu Ben Ekran Kartını Alırım (İşlemcim Ucu Ucuna Besliyor) Sonrasında Anakart Değişikliğine Giderim (Pcie Sürümü İçin Ve İşlemci İçin) Son Olarakta İşlemcimi Takarım. (PSU: 850W)
siz bilirsiniz hangi sıra olduğu çok önemli değil yeter ki dediğim 2 parçayı alın ve ekran kartını daha iyi bir model seçin, sistem güncel olur zaten

Kuzeyyt57

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kuzey Bukan
tamamdır rx 6500 olur mu veya 6500 xt

Top Bottom