Yeni Bir İşlemci Almayı Şuan İçin Düşünmüyorum Ama alsam Ryzen 3 3600 Olabilirdi (İşlemci İçin Bütçe Ayırmamıştım)en mantıklısı işlemciyi de anakartı da yenilemek olacak, bütçeniz nedir?
işlemci için yeterli bütçeniz var mı peki, ayırabilir misiniz?Yeni Bir İşlemci Almayı Şuan İçin Düşünmüyorum Ama alsam Ryzen 3 3600 Olabilirdi (İşlemci İçin Bütçe Ayırmamıştım)
Tamamdır Ama Şuanda Sizce İşlemciyi Ve Anakartı mı Yoksa Ekran Kartını Mı Upgradelemeliyiz ?işlemci için yeterli bütçeniz var mı peki, ayırabilir misiniz?
işlemci olarak r5 5500 ve anakart olarak asus prime b450m-k II sizi uzun bir süre götürecektir, ayrıca upgrade için uygun olur
bence önce işlemci alın, sonra anakart, daha sonra da ekran kartını alın çünkü ekran kartını önce alsanız bile darboğaz olur gibi. ayrıca 6400 pek önermiyorum 2. elde çok daha iyi kartlar alınabilirTamamdır Ama Şuanda Sizce İşlemciyi Ve Anakartı mı Yoksa Ekran Kartını Mı Upgradelemeliyiz ?
Önce Anakart Almam Gerekmez Mi ? Soket Tipi Ve Pcie Sürümü Açısındanbence önce işlemci alın, sonra anakart, daha sonra da ekran kartını alın çünkü ekran kartını önce alsanız bile darboğaz olur gibi. ayrıca 6400 pek önermiyorum 2. elde çok daha iyi kartlar alınabilir
e tabii ki, ama birinden biri olmasa zaten çalışmayacak hangisine paranız yetiyorsa onu önce alabilirsiniz fark etmezÖnce Anakart Almam Gerekmez Mi ? Soket Tipi Ve Pcie Sürümü Açısından
İlk Başta Amacım Şuydu Ben Ekran Kartını Alırım (İşlemcim Ucu Ucuna Besliyor) Sonrasında Anakart Değişikliğine Giderim (Pcie Sürümü İçin Ve İşlemci İçin) Son Olarakta İşlemcimi Takarım. (PSU: 850W)e tabii ki, ama birinden biri olmasa zaten çalışmayacak hangisine paranız yetiyorsa onu önce alabilirsiniz fark etmez
siz bilirsiniz hangi sıra olduğu çok önemli değil yeter ki dediğim 2 parçayı alın ve ekran kartını daha iyi bir model seçin, sistem güncel olur zatenİlk Başta Amacım Şuydu Ben Ekran Kartını Alırım (İşlemcim Ucu Ucuna Besliyor) Sonrasında Anakart Değişikliğine Giderim (Pcie Sürümü İçin Ve İşlemci İçin) Son Olarakta İşlemcimi Takarım. (PSU: 850W)