Neler Yeni

anakart degişirsem valorant hwid banım kalkar mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
diyar mikyas
Kısa süre önce valorantdan hwid ban yedim takılı olan hdd çıkarıp yenisini taktım o şekildede ban kalkmadı anakartımı degiştirirsem valorant hwid banım kalkarmı ?
(Valorantta hile kullanmadım haksız yere ban yedim ama valorant destek ekibi hiç bir şekilde banımın açılmayacagını söyledi.)

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Kısa süre önce valorantdan hwid ban yedim takılı olan HDD çıkarıp yenisini taktım o şekildede ban kalkmadı anakartımı degiştirirsem valorant hwid banım kalkarmı ?
(Valorantta hile kullanmadım haksız yere ban yedim ama valorant destek ekibi hiç bir şekilde banımın açılmayacagını söyledi.)
hayır ip ban atmışlardır yeni bir hesap açmalısınız eski hesaba artık giremezsiniz

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Valorant'ın ban sistemi ekran kartıyla alakalı diye biliyorum ben, ekran kartı banı tarzında bir şey duymuştum. Doğruysa diğer arkadaşlar da belirtsin lütfen "Doğru" diye.

Baran1745

80+
Kısa süre önce valorantdan hwid ban yedim takılı olan HDD çıkarıp yenisini taktım o şekildede ban kalkmadı anakartımı degiştirirsem valorant hwid banım kalkarmı ?
Sanırım klavye mouse dahil herşeyi değiştirmek gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

B
Valorant'ın ban sistemi ekran kartıyla alakalı diye biliyorum ben, ekran kartı banı tarzında bir şey duymuştum. Doğruysa diğer arkadaşlar da belirtsin lütfen "Doğru" diye.
Benim bildiğim tüm donanımlar banlanıyor bilgisayardaki öyle bir şey okumuştum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
diyar mikyas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır ip ban atmışlardır yeni bir hesap açmalısınız eski hesaba artık giremezsiniz
O zaman modem fabrika ayarlarına çevirmelimiyim?

Sanırım klavye mouse dahil herşeyi değiştirmek gerekiyor

B
Benim bildiğim tüm donanımlar banlanıyor bilgisayardaki öyle bir şey okumuştum
Sadece HDD degişip banı kalkmışlarda var ama

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Neyi referans alıyorlar?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Işlemci, Ekran Kartı, Anakarta atıyorlar spoofer yapan bir arkadaşım söyledi. Ben 1 ay önce yeni ssd aldım ban kalkar mı diye olmadı

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Yeni hesap yeni gmail ile açtım yinede ban yedim
o zaman arkada sakıncalı bir uygulama çalışıyordur ve bunuda hile gibi görüp banlıyorardır onun dışında valorantın hile sistemi gereksiz yere banlamaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
diyar mikyas
Işlemci, Ekran Kartı, Anakarta atıyorlar spoofer yapan bir arkadaşım söyledi. Ben eskiden yeni ssd almıştım ama banım kalkmamıştı
hepsine atıyorlarmı yoksa sadece birine mi atıyorlar test edebilirim başka bir bilgisayarda

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
hepsine atıyorlarmı yoksa sadece birine mi atıyorlar test edebilirim başka bir bilgisayarda
Hepsine

Ben başka bilgisayardan oynayabiliyorum bu arada ip ban yok. Ama başka bilgisayar dediğim banlı bilgisayardan hiç bir parçayı geçirmedim direk bambaşka

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
hamza kars
pis hileci

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,096
Üyeler
167,423
Son üye
pete02
Top Bottom