Neler Yeni

ANAKART DEĞİŞMEME GEREK VARMI ?

wooPerx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert yıldırm
Arkadaşlar merhaba suan kullandım sistemde
İşlemci AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor 3.50 GHz ekran kartı rx 7700xt dir.Ana kartım
A320M-S2H dır yükseltmeme gerek varmı anakartı ekran kartını yeni aldım kullandım ana kartla full performans çalışırmı sistem

Launcher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Launcher
İşlemci ve ekran kartı darboğaz açısından bir problem olacağını sanmıyorum.Anakartınız am4 işlemcinizde am4.Örneğin Am5 sokete geçerseniz işlemci ve ramlerde değişecek.Şuanda böyle bir amacınız olmadığını varsayarak am4 için bir anakart yükseltmesine gerek yok.

wooPerx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert yıldırm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci ve ekran kartı darboğaz açısından bir problem olacağını sanmıyorum.Anakartınız am4 işlemcinizde am4.Örneğin Am5 sokete geçerseniz işlemci ve ramlerde değişecek.Şuanda böyle bir amacınız olmadığını varsayarak am4 için bir anakart yükseltmesine gerek yok.
Kısaca hepsi uyumlu demi hocam

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Kağan UĞURLU
SSD gen 4 değilse sorun yok, kullanabilirsin bu şekilde ileride am5 e geçerken ona göre ayarlarsın sisitemini

wooPerx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mert yıldırm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
SSD gen 4 değilse sorun yok, kullanabilirsin bu şekilde ileride am5 e geçerken ona göre ayarlarsın sisitemini
Hocam sdd HI-LEVEL in 480gb lik ssd’si gen kac bilmiyorum ama kontrol edicem teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ssd performansı çok etkilermi birde ?

Hocam peki ssd performansı cok etkiler mi 3 yıldır kullanıyorum hi-levelin 480gb lık ssd si

Son düzenleme:

Launcher

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Launcher
Hocam sdd HI-LEVEL in 480gb lik ssd’si gen kac bilmiyorum ama kontrol edicem teşekkür ederim

Hocam ssd performansı çok etkilermi birde ?

Hocam peki ssd performansı cok etkiler mi 3 yıldır kullanıyorum hi-levelin 480gb lık ssd si
Depolama birimleri FPS'e etki etmez. Fakat yükleme ekranlarında oyun daha hızlı yüklenir.Birde dosya aktarımlarında önemli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,300
Üyeler
160,672
Son üye
mehmetayr
Top Bottom