Neler Yeni

Anakart değiştim fps sorunu yaşıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kıvanç şener
Kullandığım sistemde msi b450m-a pro max anakart vardı kendime yeni bir beyaz kasa aldım kasada argb özelliği olduğundan ve yeni işlemcim için yeni bir anakart almak iyi olur gibi düşündüm asus b550m-k argb modelini tercih ettim toplama işlemini bitirdim kasaya güç verdim kasa çalıştı bir sorun yoktu ertesi gün bir oyun girelim dedim valorant açtığımda oyun biraz kasıyor gibi geldi sonra fps sayacını kontrol ettim normal şartlarda 400-500 fps civarlarında dolanan fpsim ben klavye mouse dokunmadığım sürece 75 fps sabitte kaliyor klavye mouse dokunup oynamaya başladığımda fps max 140 fps görüyor anakart değişene kadar sorun yoktu kullandığım donanım ryzen 7 5700x3d b550mk 32gb ram rx580 360mm sıvı soğutma 650w psu windows üzerinden yapabildiğim olsun her şeyi denedim bios üzerinden çok bilgim olmadığı için ve asus biosunu tam çözemediğimden kurcalamadım bilgisi olan lütfen yardımcı olabilirmi ?

M3MOAP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mehmet Talha
sonuçta b450 chipsetten b550 chipsette geçmişsin bi temiz kurulum yapıp tekrar denemeni tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kıvanç şener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sonuçta b450 chipsetten b550 chipsette geçmişsin bi temiz kurulum yapıp tekrar denemeni tavsiye ederim
Hocam bu gün bir deniyeceğim ama bana sanki bir şey açık ve donanımı kısıtlıyor gibi geldi sanki bir kısıtlama var tam performansta çalışmıyor gibi başka öneriniz varmıdır düzelmemesi durumunda

M3MOAP

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mehmet Talha
Hocam bu gün bir deniyeceğim ama bana sanki bir şey açık ve donanımı kısıtlıyor gibi geldi sanki bir kısıtlama var tam performansta çalışmıyor gibi başka öneriniz varmıdır düzelmemesi durumunda
msi afterburner gibi bir program indir ve cpu gpu vram ram tüketimine vs bir bak eğer düşükse fps sınırlaması gibi bir olay olabilir. fps sınırlaması olayı yoksa formata bakar iş

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
kıvanç şener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
msi afterburner gibi bir program indir ve cpu gpu vram ram tüketimine vs bir bak eğer düşükse fps sınırlaması gibi bir olay olabilir. fps sınırlaması olayı yoksa formata bakar iş
Hocam format yapmaya başladığımda %77 de hata veriyor bir sorun var ne olduğunu çözmeye açlışıyorum şuanda formattan sonra düzelmesini umuyorum…

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,652
Üyeler
170,228
Son üye
Soydan42
Top Bottom