kod eski anakartta kalıyor yeni ankarttada kod girmek gerekiyorTemiz kurulum yapınca gider mi yani
komut satırını yönetici olarak açıp slmgr.vbs - dli yazabilir misinŞuan bir sorun yok ama
Şuan değiştirdim ben ama etkinkeştirildi yazıyo halaValla hocam taze yaşamış biri olarak söylüyorum..anakart ve ramlari yükselttik ten 2 gün sonra bir anda ekranda Windows etkinleştir yazısını görünce irkildim..sonra tıkladım şuan tam ne yaptığımı hatırlamıyorum ama yönergeleri izledim ve tekrar devreye girdi ..kaldığım yerden devam etti .kod girmeme gerek kalmadi
Sende pc açınca direk etkinkeştir mi yazdıValla hocam taze yaşamış biri olarak söylüyorum..anakart ve ramlari yükselttik ten 2 gün sonra bir anda ekranda Windows etkinleştir yazısını görünce irkildim..sonra tıkladım şuan tam ne yaptığımı hatırlamıyorum ama yönergeleri izledim ve tekrar devreye girdi ..kaldığım yerden devam etti .kod girmeme gerek kalmadi
O zaman retail almışsınızdır ve tekrar kullanmanızda bir mahsur olmazKutulu windows 10 lisansı almıştım internetden kod almadım