Neler Yeni

Anakart Değiştirme Sorunu

STC1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Enes
Pc yenileme yüzünden anakartı da değiştireceğim. Fakat sorun şu; şu anki sistemde Windows 10 Pro yüklü. Yeni aldığım anakart A320m A Pro ve ben bu windows işini nasıl olacağını bilmiyorum. Yeni aldığım her şeyi taktıktan sonra SSD'e reset atmak zorunda mıyım? Zorunda değilsem eski sistemdeki Windows ile devam edebilir miyim?
Ayrıca anakartın kutusunun üzerinde Windows 10 ready yazıyor. Bunun anlamı nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
Emir Yusuf
Anakartın üzerinde w10 ready yazmasını takma, ayrıca windows ile anakart arasındaki tek bağlantı key diye biliyorum. Orjinal mi almıştın? Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum anakartın montajını yapıp windows etkinliğini kontrol eder misin?

Pc yenileme yüzünden anakartı da değiştireceğim. Fakat sorun şu; şu anki sistemde Windows 10 Pro yüklü. Yeni aldığım anakart A320m A Pro ve ben bu windows işini nasıl olacağını bilmiyorum. Yeni aldığım her şeyi taktıktan sonra SSD'e reset atmak zorunda mıyım? Zorunda değilsem eski sistemdeki Windows ile devam edebilir miyim?
Ayrıca anakartın kutusunun üzerinde Windows 10 ready yazıyor. Bunun anlamı nedir?
Windows 10 ready dediği uyumlu demek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,489
Üyeler
167,667
Son üye
AezagmIn
Top Bottom