Megatronus
80+ Silver
Dahası
Kırılmadığı sürece bir sorun olmaz herhaldekasadan çıkan vidalar birbirine çok benziyordu ben de karıştırdım üst üste yanlış vidayı sıkmaya çalıştım şuan düzgün vidaları seçtim hiçbir sorun yok fakat anakart deliklerine zarar mı verdim nasıl anlarım tüm vida deliğini koydum aşağıya hepsi aynı bu şekilde
hocam hiçbir şey yok sadece ysnlış vidayı sıkmaya çalıştığım için korktum bu arada vidayı zorlamadım sadece boşa dönüyordu vidaKırılmadığı sürece bir sorun olmaz herhalde
hocam hiçbir şey yok sadece ysnlış vidayı sıkmaya çalıştığım için korktum bu arada vidayı zorlamadım sadece boşa dönüyordu vida
hocam yalama olmadı yuvalar da korktum sadece tüm delikleri çekip atsam size olur mu içim rahat etsinYalama olmuş olabilir yuva ama anakartla pek alakası yok, zaten anakartların PCB yolları vida yerlerinde biraz daha uzakta kalıyor maksat ayar kaçırırsan anakart zarar görmesin diye .
bende aynısını yaptım hatta seninkinden daha beter olmuştu bi sıkıntı çıkmadı dert etmekasadan çıkan vidalar birbirine çok benziyordu ben de karıştırdım üst üste yanlış vidayı sıkmaya çalıştım şuan düzgün vidaları seçtim hiçbir sorun yok fakat anakart deliklerine zarar mı verdim nasıl anlarım tüm vida deliğini koydum aşağıya hepsi aynı bu şekilde
hocam yalama olmadı yuvalar da korktum sadece tüm delikleri çekip atsam size olur mu içim rahat etsin
Boşa döndüyse hiçbir şey olmamıştır için rahat olsun hocamhocam yalama olmadı yuvalar da korktum sadece tüm delikleri çekip atsam size olur mu içim rahat etsin
teşekkür ederim hocam içim rahatladıGerek yok, bir sorun yok o zaman zaten. Kafan rahat olsun.