yaşamazsınMerhaba arkadaşlar uygun fiyata MSİ PRO B650-S wifi anakartı buldum işlemci olarak ryzen 9 9 nesil ya da ryzen 7 9 nesil kullanmayı düşünüyorum sorun yaşar mıyım yardım ederseniz sevinirim teşekkürler
Sıfır garantili açılmamış kutulu 4500 tl buldum sence mantıklı mı alınır mı teşekkür ederim bu arada cevabın içinyaşamazsın
wifi snin için çok önemli değilse buna yakın wifisiz modeli daha da uygun
bu ürünü o fiyata buldu isen garanti başlayalı da çok uzun süre olmadı iseSıfır garantili açılmamış kutulu 4500 tl buldum sence mantıklı mı alınır mı teşekkür ederim bu arada cevabın için
reis banada soğutucusu olmayan lga 1851 soket lazım intel u7 265k için bilgin var mı?yaşamazsın
wifi snin için çok önemli değilse buna yakın wifisiz modeli daha da uygun
Anladım o zaman son sorum ryzen 7 9800x3d işlemci ile sorun yaşar mıyımbu ürünü o fiyata buldu isen garanti başlayalı da çok uzun süre olmadı ise
affetme yapıştır
ryzen 7 7800x3d alsan daha iyi deil mi?Anladım o zaman son sorum ryzen 7 9800x3d işlemci ile sorun yaşar mıyım
Uzun süredir bir sistem için birikim yapıyorum almışken uzun yıllar götüreceği iyi sisteme ulaşmaya çalışıyorum ekran kartı olarakta 4080 süper ya da 4090 alacağım eğer o işlemci bu anakartta sorun olmazsa onu alacağımryzen 7 7800x3d alsan daha iyi deil mi?
reis bende aynı durumdayım sadece oyunsa 4090 abartı olur bende başta öyle düşündüm 4080 super e döndüm.Uzun süredir bir sistem için birikim yapıyorum almışken uzun yıllar götüreceği iyi sisteme ulaşmaya çalışıyorum ekran kartı olarakta 4080 süper ya da 4090 alacağım eğer o işlemci bu anakartta sorun olmazsa onu alacağım
O zaman sence 7900 XTX alınır mı oyun amaçlı toplayacağım bendereis bende aynı durumdayım sadece oyunsa 4090 abartı olur bende başta öyle düşündüm 4080 super e döndüm.
aptallık ettim intel xmp li ram almışım o yüzden intel alıcam.
Eğer ışın izleme ile çok işiniz yoksa ve 4K Ultra ayarlarda FSR3’ü de açarak akmak istiyorsanız, doğru seçim.O zaman sence 7900 XTX alınır mı oyun amaçlı toplayacağım bende
Rust bağımlısı birisiyim rust 2014 beri oynuyorum tek derdim rust sorunsuz oynayabilmek 3070 ti bir sistemim vardı sattım daha güncel bir şey istiyorumEğer ışın izleme ile çok işiniz yoksa ve 4K Ultra ayarlarda FSR3’ü de açarak akmak istiyorsanız, doğru seçim.
çözünürlük olarak kaçta oynayacaksınız.Rust bağımlısı birisiyim rust 2014 beri oynuyorum tek derdim rust sorunsuz oynayabilmek 3070 ti bir sistemim vardı sattım daha güncel bir şey istiyorum