- Konu Sahibi Konu Sahibi
1080p ya da 1440 Pçözünürlük olarak kaçta oynayacaksınız.
1080p ya da 1440 Pçözünürlük olarak kaçta oynayacaksınız.
1440p daha mantıklı sonuçta yüksek kalite bir ürün, dlss ile işiniz yoksa tercih edilebilir fiyat bakımından daha makul artı olarak 8GB vram farkı var. her ikisinde de oynanır. ayrıca 9800x3d aradaki farka değeceğini düşünmüyorum. karar yine sizin.1080p ya da 1440 P
Desteğiniz için çok teşekkür ederim bayrakipsiz den bahsediyorsunuz attığınız bu site uzun zamandır arıyordum benimle paylaştığınız için çok sevindim buradan biraz bakıp daha doğru tercihlerle ilerleyebilirim1440p daha mantıklı sonuçta yüksek kalite bir ürün, dlss ile işiniz yoksa tercih edilebilir fiyat bakımından daha makul artı olarak 8GB vram farkı var. her ikisinde de oynanır. ayrıca 9800x3d aradaki farka değeceğini düşünmüyorum. karar yine sizin.
mesela ark oynayan bir arkadaş vardı yotube da oda 7900gre almıştı belki izlemişsinizdir.
benim işimse görsel kalite dlss kullanııcam rdr2 oynıcam alabilirsem.
ayrıca hesaplama için bu siteyi kullanıyorum yanlışsa bilirkişiler beni uyarırsa sevinirim.
Ana sayfa | PC Builds
PC-Builds.com, PC meraklıları için oluşturulmuş bir web portalıdır. Bilgisayar parçalarınızı seçerken şüpheleri gidermeye yarar.pc-builds.com
rica ederim bende sistem diziyorum site yanlışsa forumdakiler bilirkişiler uyarsın beniDesteğiniz için çok teşekkür ederim bayrakipsiz den bahsediyorsunuz attığınız bu site uzun zamandır arıyordum benimle paylaştığınız için çok sevindim buradan biraz bakıp daha doğru tercihlerle ilerleyebilirim