Anakart HDMI kullanamıyorum

Reaksiyon skoru
87
Soundbar aldım, bunu da HDMI ile çalıştırmak istedim, ekran kartına taktığımda çalışıyor ama ekran kartı HDMI ile ikinci monitör kullanmak istiyordum.
Anakarta takınca çalışmıyor, bunun sebebinin 7500F işlemcinin dahili ekran kartı olmadığına dair bir şeyler okudum, acaba sorumun cevabını da böylece vermiş mi oluyorum bilemedim.

Hocam çok fazla bir bilgim olmamakla beraber, aksini iddia eden varsa bilemem yani, anakarttaki HDMI portu sadece APU yani dahili grafik birimi olan işlemci kullanırsan devreye giriyor

Hocam çok fazla bir bilgim olmamakla beraber, aksini iddia eden varsa bilemem yani, anakarttaki HDMI portu sadece APU yani dahili grafik birimi olan işlemci kullanırsan devreye giriyor
Ben altı üstü ses almak istemiştim, görüntü ile işim yoktu :) dpi dan hdmı dönüştürücü almam gerekecek desene. Ekran kartına da koymuşlar 3 dpi 1 hdmı

Soundbarın çıkış hdmi var mı? Varsa gpudan soundbara soundbardan monitöre hdmi denebilirsin
Giriş ve çıkış mevcut. Bana ekstra hdmı girişi lazımdı hocam. Ekran kartına takınca çalışıyor onda sorun yaşamıyorum. Ama size cevap yazarken sanırım ne demek istediğinizi anladım, aydınlanma yaşadım. Bi denetim bunu.

Geri