ddr3 Ram flnamd anakart alman gerekiyor intel anakart olmaz adı üstünde intel bütçen kısıtlı ise gigabyte a320m s2h anakartını almanı öneririm kendim kullanıyorum memnunum anakartın eski uymayabilir DDR kaç olduğunu bilmek lazım a320m anakartı alırsan amd sistem tam uymuş olur bütçen varsa b450 anakart al derim
Ryzen 3 3200G takamazsın, anakartın desteklemiyor.
Ryzen 3 3200G kullanmak istiyorsan B450 gibi AM4 soket bir anakart alman lazım.
Ancak AM4 soketli bir anakart alırsan DDR4 ram de alman gerekir, elindeki DDR3 ramler AM4 anakarta uymaz.
RX 550 çok düşük güç tüketen bir kart ancak güç kaynağın yine de yetmeyebilir, güç kaynağının tam modelini söyleyebilir misin?
Hatta direkt güç kaynağının fotoğrafını atarsan daha rahat olur. Eski bir güç kaynağı olduğu için internette bulamayabilirim.
12V kanalı güçsüz. RX 550 alman durumunda sistem yük altında kapanabilir.
Uymaz ve güç kaynağın aşşırı düşükVe power 300w
Peki bu ekran kartı da Anakart la uyumlu olur mu AMD Radeon RX 550 4 GB
Peki raam dr12V kanalı güçsüz. RX 550 alman durumunda sistem yük altında kapanabilir.
Duruma göre işlemci, duruma göre de ekran kartı daha önemlidir.Peki raam dr
Mesaj otomatik birleştirildi:
yanlış oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi hangisi önemli işlemci mi ekran kartı mı İşlemci İntel Core i5 650 3.20Hz
Ram 8 GB
Kullandığım Ekran Kartı : Nvidia GeForce GT 740
1920×1080
ATX 300 W
Anakart İntel H55İşlemci İntel Core i5 650 3.20Hz
Ram 8 GB ddr3 diye biliyorum ama emin değilim
Kullandığım Ekran Kartı : Nvidia GeForce GT 740
İşlemci i5 650 3.20Hz 1.nesil olması gerekir
kullandığımı sistem özellikleri power a düşük mü geliyor ve bu aralar hdd 100 de 1 oyun varDuruma göre işlemci, duruma göre de ekran kartı daha önemlidir.
Yanlış anlamadıysam yazdığın parçalar elindekiler.
Öncelikle güç kaynağın çok düşük, onu yenilemeni öneririm.
Ardından işlemci almalısın çünkü işlemci almadan ekran kartı alırsan işlemci düşük olduğu için darboğaz yapacak.
İşlemcinin ardından da bütçene ve işlemcine göre bir ekran kartı seçebilirsin.
Ancak bunlar için bir öneri yapabilmem için belli bir bütçe olması gerekiyor.
Hayır şu anki sisteminde ve güç kaynağında bir sorun yok.kullandığımı sistem özellikleri power a düşük mü geliyor ve bu aralar HDD 100 de 1 oyun var