Hangi kablolar? Fotoğraf veya video yolu ile gösterirseniz daha iyi yardımcı oluruz.Bilgisayarımın anakartı MSI H61M-P20 (G3)
Bilgisayar açılmıyor, kasanın içinde eksik parça göremedim ama takılı olmayan, boşta kablolar var.
hocam fotograf da video da var ancak foruma yukleyemiyorum guvenlik hatasi diyorHangi kablolar? Fotoğraf veya video yolu ile gösterirseniz daha iyi yardımcı oluruz.
simdi ekleyebildim hocamHangi kablolar? Fotoğraf veya video yolu ile gösterirseniz daha iyi yardımcı oluruz.
Maalesef eski tip kasalar hakkında bir bilgim yok.simdi ekleyebildim hocam
yok hocamKılavuz var mı ?
Sabah bakabilirim yatacam şimdi ancak sen toplamaya niyetliysen şuraya bir bakabilir misin? Kılavuzda bunların yazıyor olması lazım.yok hocam
websitesindeki kilavuzu inceliyorum hocam JFP1 kismindayim. kilavuzda + - diyor ancak kablolarda + - yazmiyor.Sabah bakabilirim yatacam şimdi ancak sen toplamaya niyetliysen şuraya bir bakabilir misin? Kılavuzda bunların yazıyor olması lazım.
MSI Türkiye
MSI Türkiye'ye hoş geldiniz. Welcome to the MSI Global website. MSI designs and creates Mainboard, AIO, Graphics card, Notebook, Netbook, Tablet PC, Consumer electronics, Communication, Barebone, Server, industrial computing, Multimedia, Clean Machine and Car Infotainment.tr.msi.com
power led+ power led- yazıyorwebsitesindeki kilavuzu inceliyorum hocam JFP1 kismindayim. kilavuzda + - diyor ancak kablolarda + - yazmiyor.
hocam sanırım bir bilgisayarcıya götürmek zorunda kalacağım. parça çalma söylentilerinden de çekindiğim için götürmeden kendim halledeyim istiyorum, dün hdd-power kablolarini taktim ve kasaya güç geldi ancak boşta kalan kablolar var ve fotoğrafını paylaştım. discord ya da baska bir uygulama uzerinden canli yayin acsam yardimci olabilir misiniz?Bazı kabloları kullanmana bile gerek kalmayacak, keşke fiziki olarak yanında olsaydım, hallederdik