ugurbaysal
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
6-7-8 k civarinda anakart önerisi bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi
Am5 olarak ekleme yapıyım6-7-8 k civarinda anakart önerisi bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi
7800xtSistemin söylersen yardım ederiz. Yada ne arıyorsun.
https://www.incehesap.com/msi-b650m...=referral&utm_campaign=quickview-app&v=1.42.1![]()
MSI B650 GAMING PLUS WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 6000MHZ(OC) WIFI 6E ATX Anakart Uygun Fiyatları ile Tebilonda
MSI Marka MSI B650 GAMING PLUS WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 6000MHZ(OC) WIFI 6E ATX Anakart Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
B650 chipsetli herhangi bir modele yönelebilirsin yukarıdaki gibi.![]()
MSI B650 GAMING PLUS WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 6000MHZ(OC) WIFI 6E ATX Anakart Uygun Fiyatları ile Tebilonda
MSI Marka MSI B650 GAMING PLUS WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 6000MHZ(OC) WIFI 6E ATX Anakart Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
6k gören bir arkadaşa önermiştim sana onu öneririm.
![]()
MSI B650M GAMING PLUS WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 7200+(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
MSI B650M GAMING PLUS WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 7200+(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Yeni bir yanıt acicam yazanlar için teşekkür ederimBende onu düşünmüştüm az önce seninle Birlikte bir arkadas daha atti farklı bir anakart onunla arasindaki fark nedir
Hocam epeyden bakmak lazım. Ama ramlara en uygunu benim attım gibi duruyor.Bende onu düşünmüştüm az önce seninle Birlikte bir arkadas daha atti farklı bir anakart onunla arasindaki fark nedir
Post automatically merged:
Yeni bir yanıt acicam yazanlar için teşekkür ederim
RAM MHz detayına takılma. Kasan ATX ise MSI B650 Gaming Plus'ı al.https://www.incehesap.com/msi-b650m...=referral&utm_campaign=quickview-app&v=1.42.1
Önerin için sağol öncelikle ram mhzlerine baktim da ikisinin benim attigim micro atx ama ayni seri olmasina rağmen 7200 mhz diyor