Yardım Anakart nasıl temizleyebilirim ?

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,242
Anakartımı yeni kasaya aktarmadan önce detaylı temizliğini yapacağım nasıl yapabilirim riske atmadan internette devre kartı temizleyiciler gördüm anakart temizlemek için kullanılabilir mi hava spreyi bir de yağsız spreyler var.

bunu sıkıp ince bi fırçayla temizleyebilirsin

Anakartımı yeni kasaya aktarmadan önce detaylı temizliğini yapacağım nasıl yapabilirim riske atmadan internette devre kartı temizleyiciler gördüm anakart temizlemek için kullanılabilir mi hava spreyi bir de yağsız spreyler var.

Tozunu alsan yeterli bence + termal macunuda yeniledinmi tamamdır.

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.5 MB · Hit: 38
Ayda 1 kez kasayı balkona veya herhangi bir açık alana çıkarıp içine fön makinesiyle soğuk hava tutarsan devre temizleyici gibi bir şeyle temizlemeye hiç ihtiyacın olmaz.

Ayda 1 kez kasayı balkona veya herhangi bir açık alana çıkarıp içine fön makinesiyle soğuk hava tutarsan devre temizleyici gibi bir şeyle temizlemeye hiç ihtiyacın olmaz.
Ebet yapıyorum zaten hatta 2 haftada bir yapıyorum ama evimiz çok tozlu o yüzden baya tozlanıyor hava kompresörü almam lazım sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazen detaylı temizlik hüsranla sonuçlanabiliyor :) tozunu ve termalini değişen tamamdır
Evet hocam anakartın gitmesinden iyidir hava tutup geçeyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,244
Üyeler
189,230
Son üye
Fakik
Geri