Muhammed123
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
bilgisayarım bir gün durduk yere kapandığını fark ettim ve belki güncelleme falandır dedim reset atmış kendine sonra oyuna girdiğimde aynısını bir kaç kez yaşadım sonra ise tamamen reset atmaya lolu açmaya çalıştığımda direkt kapanmaya yada açılmamaya başladı acaba oyundan kaynaklı mı diyip başka bir oyuna girdim kapanmadı fakat bir kaç dakika sonra yine kapandı ve işlemci kullanımı fan sesi arttı ustaya götürdüğümde ise anakart kaynaklı arıza dedi ve başka anakartta pc sorunsuz çalışıyor dedi anakart diyip geçiştirdi ama asıl sorunu merak ediyorum moset pin altlarında yanık olduğunu söyledi az da ve yeni anakart ne kadar maliyet çıkar dediğimde ise baya bir fiyat söyledi o kadar bütçem yok ve anakart modeli ASUS ROG STRİX X670E A GAMİNG WİFİ böyle denli pahalı gelişmiş bir anakartın bozulması çok ironik geliyor açıkçası 5 senedir dayanan daha kötü anakartlar görüyorum acaba teknik servis önerebileceğiniz gönderebileceğim ilgilenebilecek çözüm bilen birisi var mı fikirlerinizi bekliyorum power supply da 1000 w platin sertifikalı anakarttan olduğu kesinleşmiş sanırsam