Montaj doğru ama soket aynasını takmamissin. Onu tak sonra kartı yerleştir. YouTubeye yaz anakart nasıl takılırEkran kartı ters kaldı anakart'ta göre o kadar montojladim yeni farkettim nerde hata yaptım.
montaj doğru hocam
Hocam daha ekran kartı gelmedi ama boşluk çok değil mi kısa kalır gibi geldi bana plaketinide taktımsorun ne anlayamadım ekran kartı bile yok piyasada
Dediğini hiç anlamıyorum. Neyin boşluğu çok?Hocam daha ekran kartı gelmedi ama boşluk çok değil mi kısa kalır gibi geldi bana plaketinide taktım
Hocam tamam sorun yok herelde ilk defa topluyorumda pek bilgili değilim youtubeden baka baka yapıyorum.Dediğini hiç anlamıyorum. Neyin boşluğu çok?
Dediğini hiç anlamıyorum. Neyin boşluğu çok?
Montaj doğru ama soket aynasını takmamissin. Onu tak sonra kartı yerleştir. YouTubeye yaz anakart nasıl takılır
Bı soru daha sorabilir miyim size ben bu power switchin ne tarafa baktığı önemli mi doğru yuvaya taktım ama yazısı nereye baksın böyle kalsa doğru mu HDD ve power ledde yazısı sağa bakcak şekilde doğru olmuş mu?Anakart aynası yok
Benim bildiğim kadarıyla bir önemi yok o powerledin ne tarafa baktığı. Çalışıyorsa sıkıntı yok demektirHocam tamam sorun yok herelde ilk defa topluyorumda pek bilgili değilim youtubeden baka baka yapıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bı soru daha sorabilir miyim size ben bu power switchin ne tarafa baktığı önemli mi doğru yuvaya taktım ama yazısı nereye baksın böyle kalsa doğru mu HDD ve power ledde yazısı sağa bakcak şekilde doğru olmuş mu?